Ruska policija
EPA/Yuri Kotchetkov
Ruska policija

EPA/Yuri Kotchetkov

Ruska policija, Foto: EPA/Yuri Kotchetkov

Ljutiti roditelji zahtevali su da se devojčica izbaci iz škole nakon što je zgroženim drugarima ispričala kako je ljudski mozak ukusan. Valerija im je do tančina opisala kako je kuvala ljudsko meso u šerpi.

Ruskinja Valerija (12) ispričala je drugarima u školi da je jela ljudsko meso sa 22-godišnjim dečkom, prenosi 24sata.hr.

HAFTAROVI VOJNICI OBORILI MIRAŽ LIBIJSKE VLADE, PRAVO IZNENAĐENJE JE TEK USLEDILO Pilot je uhvaćen, ali su zanemeli kad su shvatili ko je zapravo on

Kanibal i pedofil Arkadij Zverev preminuo je nedavno u zatvoru. Nakon što je pokušao sebi da oduzme život, četiri meseca je bio u komi, da bi na kraju preminuo u bolnici. Na njegovom suđenju spominjala se devojčica Valerija, koja je bila njegova žrtva.

Ljutiti roditelji zahtevali su da se devojčica izbaci iz škole nakon što je zgroženim drugovima ispričala kako je ljudski mozak ukusan. Valerija im je potanko opisala kako je priremala ljudsko meso u tiganju i kako ga je jela sa dečkom.

Policija je otkrila da je žrtva kanibala bio 21-godišnji Aleksander Popovič, vlasnik stana koji je Zverev iznajmio. Par je uhvaćen nakon što je pokušao da zapali kuću u selu Novinka kod Sankt Peterburga. Prvi je u kuću ušao Aleksandrov brat.

"Ušao sam kroz prozor. Unutra je bio haos, kao da je kuća opljačkana. Onda sam video nešto krvavo prekriveno ćebetom. Panično sam izjurio napolje. Moja jedina misao je bila 'samo da nije on'. Zvao sam komšije, i dvoje je ušlo unutra. Odmah su shvatili da je to moj brat", ispričao je mladić.

STVARNO SMO U NEVOLJI Prete nam glad i klimatske katastrofe! Kad vidite ko je glavni krivac, bićete u šoku! Jezive prognoze za našu planetu!

Policija je u kući zatekla leš bez ruku i glave, a nedostajali su mu i neki organi. Glavu su kasnije otkrili u rerni, a u blizini su pronašli sekiru.

"Niko ne bi znao njen identitet da nije mesec dana nakon svega počela da priča detalje u školi. Rekla im je svima kog ukusa je mozak", ispričao je roditelj Valerijinog školskog druga. Stotinak besnih majki i očeva okupilo se u školi u Krasnodaru kako bi protestovali i zahtevali Valerijino izbacivanje iz škole.

Zatvorska kapija

Profimedia

Zatvor, Foto: Profimedia

"Moje dete se boji da ide u školu nakon što je pričalo sa Valerijom", rekla je jedna majka.

"Želimo da ode iz našeg naselja i da je pošalju u posebnu školu ili ustanovu", dodala je druga. Roditelji prete da neće slati svoju decu u školu dok se Valerija ne izbaci.

Zverev je na sudu priznao da je ubio Aleksandera sekirom. Priznao je i da je imao polne odnose sa devojčicom koja je pobegla od kuće. Aleksanderova majka je ljuta jer smatra da pravda nije zadovoljena.

SVET NA IVICI TREĆEG SVETSKOG RATA?! Putin postavio nuklearke u Venecueli? Ameri u panici, upaljen crveni alarm!

"Arkadij je umro u pritvoru, a Valerija je premlada da bi odgovarala za zločin. Šta reći? Devojčica nije pokazala nikakve znakove kajanja", rekla je.

Zverevu to nije prva devojčica sa kojom je ostvario vezu. Pre nje je bio u vezi sa petnaestogodišnjom Olgom Semibokovom, koja je umrla kad je imala samo 18 godina. Policija je ponovo otvorila taj slučaj nakon što je otkriveno da je Arkadij ubio i pojeo delove tela Aleksandra Popoviča.