Megan Markl i princ Hari
EPA/JOEL CARRETT
Megan Markl i princ Hari

EPA/STR

Megan Markl i princ Hari, Foto: EPA/STR

 

Na više načina su Megan Markl i princ Hari prekršili tradiciju, a između ostalog su vest o rođenju sina objavili prvo na Instagramu. Takođe, princ Hari je odlučio da oda počast svojoj majci Dajani na način na koji njegov brat Vilijam nikad nije.

SADA JE SVE JASNO Kraljevsku bebu će KRSTITI poznati glumac, a čak su rođeni i na isti datum!

Megan Markl se danas porodila, a u objavi rođenja svog sina princ Hari je spomenuo svoje dve tetke i ujaka, grofa Čarlsa Spensera.

 

"Njeno Kraljevsko Visočanstvo vojvotkinja od Saseksa jutros je rodila sina u 5:26. Dečak je težak 3,26 kilograma. Vojvoda od Saseksa bio je prisutan na porođaju. Kraljica, vojvoda od Edinburga, princ od Velsa, vojvotkinja od Kornvola, vojvoda i vojvotkinja od Kembridža, ledi Džejn Felous, ledi Sara Mekorkvodejl i Erl Spenser oduševljeni su vešću. Majka vojvotkinje Dorija Ragland, koja je presrećna zbog dolaska svog prvog unuka, nalazi se u Frogmor Kotidžu s Kraljevskim visočanstvima. Njeno Kraljevsko Visočanstvo i beba su dobro", glasi puna izjava Bakingemske palate.

ČIME JE ZASLUŽIO? Kada budete čuli kakav NADIMAK je princ Hari dobio, biće vam jasno zbog čega je NESREĆAN!

Ono što su mnogi odmah primetili jeste da se u objavi među prvima spominju ledi Džejn Felous i ledi Sara Mekorkvodejl i grof Spenser. Hari je na taj način pokazao da jednako uvažava porodicu svoje pokojne mame Dajane, kao i porodicu svog oca Čarlsa.

Za razliku od njega, princ Vilijiam i Kejt Midlton Dajanine sestre i brata nisu spominjali u objavama rođenja svoje dece.