Sirijka na frontu
Youtube/Printscreen
Sirijka na frontu

Youtube/Printscreen

Sirijka na frontu, Foto: Youtube/Printscreen

Sirijska vojska je uspela da oslobodi značajnu teritoriju na severu pokrajine Hama. Oslobođeno je ruralno mesto Al Arbajin od džihadista Hadžat Tahrir al Šama.

Bivši predsednik uradio nešto nezamislivo, a onda je nastao potpuni HAOS! Pristalice u šoku! Zemlja na ivici rata?! (VIDEO)

AUTOR: Alo/Sputnjik/V.M. DATUM I VREME: 08.08.2019. 15:52 Zemlja na ivici haosa! Kirgizija, prevrat, Foto: printscren youtube Bivši predsednik Kirgizije Almazbek Atambajev predao se snagama bezbednosti, saopštio je član njegovog štaba. - Posle dugotrajnih pregovora odlučio je da se preda, odvezli su ga prema Biškeku.

Tom prilikom je uništeno dosta vojne tehnike militanata, ali i otkriven veliki broj tajnih kanala, rovova i tunela kojima su se teroristi povukli.

Stravična eksplozija zatresla Arhangelsk, EKSPERIMENT krenuo po ZLU! Ima mrtvih!

AUTOR: ALO.rs/Tanjug/A.M. DATUM I VREME: 08.08.2019. 14:33 Tragedija! Foto: screenshoot/Twitter *Dve osobe su poginule, a četvoro ranjeno * Poligon ruske vojske * Ispitivanje raketnog motora Dve osobe su danas poginule, a četiri su ranjene u eksploziji raketnog motora na vojnom poligonu u blizini Arhangelska, na severu Rusije, a nesreća nije izazvala zagađenje životne sredine, prenosi Tas s.

Na tom mestu pojavila se i lepa sirijska novinarka u uniformi, koja često učestvuje u ulozi ratnog reportera tamo gde je to najopasnije, na prvoj nliniji fronta.

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista