OTETA DEVOJČICA (14) SPASILA SEBI ŽIVOT U POSLEDNJEM TRENUTKU! Uhapšena trojica muškaraca! Dete brutalno silovano, a onda je usledio preokret!

Četrnaestogodišnja devojčica, koju su otela trojica muškaraca u Severnoj Kaliforniji, spasena je zahvaljujući društvenoj mreži Snapčat.

Policija Austrija
Policija, Foto: Printscreen

Pedesetpetogodišnji Albert Tomas Vaskez je devojčici u utorak dao supstance koje su je onesposobile, a potom je pozvao Antonija Kvirina Salvadora i Hediberta Gonzalesa Avarengu kako bi mu pomogli da je unese u automobil, saopšteno je iz policije.

Prema navodima, Vaskez je potom seksualno zlostavljao devojčicu u automobilu, a onda su je zajedno odvezli u motel u San Hozeu, gde ju je ponovo zlostavljao, prenosi CNN.

Policija ispred hotela
Foto: Youtube/Printscreen

Devojčica je ipak uspela putem društvene mreže Snapčet da javi prijateljima da je oteta i poslala im svoju lokaciju.nNjeni prijatelji su pozvali policiju koja je ubrzo stigla do motela i to u trenutku kad ga je Vaskez napuštao.

On je uhapšen zbog otmice s namerom silovanja deteta, lažnog predstavljanja, i silovanja nakon korištenja supstanci. Njegovi saučesnici su optuženi za otmicu i zaveru.

Snapčet omogućava komunikaciju korisnika, slanje fotografija i klipova, a moguće je i podeliti lokaciju s drugima.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi