Udario je voz kad je krenula u kupovinu! Krajem prošle godine se porodila, porodica u šoku zbog tragedije!

The Sun/ N.M. | vesti 2019-05-02 18:00:00 2019-05-02 18:00:00

Radio voditeljka (40) sa BBC poginula je kada ju je udario voz, samo nekoliko meseci nakon što je rodila drugo dete, prenosi The Sun. Njena porodica je istakla da veruje da je upitanju tragična nesreća.

Twitter printscreen

Majka dvoje dece, Keli Džobenputra iz Svindona u Engleskoj, napustila je svoju kuću u petak za vreme ručka, kako bi otišla u kupovinu, ali se nikada nije vratila. Nju je udario voz oko 15 časova posle podne.

Keli je prošlog meseca napunila 40 godna, a krajem prošle godine je rodila drugo dete.

Njena porodica je očajna zbog ove situacije. Ona je nastradala 15 godina nakon što se njen brat predoziraio heroinom i preminuo u 31. godini.

Njeni najbliži ističu da je bila dobro raspoložena kada je otišla u kupovinu. Nikome nisu poznate tačne okolnosti pod kojima je nastradala, ali veruju da je u pitanju nesreća.

Keli je provela 15 godina na lokalnim stanicama BBC pre nego što je pokrenula svoju dnevnu emisiju na Radio 6 Mjuzik. BBC je napustila 2012. godine.

Bila je poznata po svom devojačkom prezimenu Keli Stjuk, koje je često koristila i nakon što se udala.

Njena porodica moli sve ljude da poštuju njihovu privatnost u ovom tužnom času. Istraga oko njene smrti je u toku, ali policija ističe da ne postoje sumnjive okolnosti.

Expand player
Pogledajte više