Olac Bilbao
Printscreen: Instagram
Olac Bilbao

Printscreen: Instagram

Olac Bilbao, Foto: Printscreen: Instagram

Ona je zadobila velike povrede i opekotine nogu kada je aktivirana bomba podmetnuta pod automobil njenog momka. Na snimku koji je objavila vidi se da se već vratila fitnesu uprkos svemu što je preživela.

PROČITAJ JOŠ:

Olac Bilbao Gonzales (20) je povređena u avgustu prošle godine u Zemunu. Njen momak, Srbin Strahinja Stojanović (28), izašao je iz zatvora samo nekoliko dana pre napada.

Olac Bilbao

screenshoot

Olac Bilbao, Foto: screenshoot

Olat, koja je bivša mis Marbelja, uspela je da se izvuče iz uništenog vozila, a prema rečima svedoka vrištala je od bolova dok je iza sebe ostavljala velike krvave tragove na asfaltu.

Snimak koji je sada objavila počinje scenom u kojoj mlada Špankinja puši cigaretu.

PREPORUČUJEMO:

- Moja tragedija je postala moj blagoslov. Sada sam jača, bolja, nezaustavljiva i neustrašiva. Želim da ceo svet zna da samo Bog može da odabere trenutak kada ću da umrem - kaže Olac u videu.

Na snimku se smeje, peva, vozi automobil i igra uz glasnu muziku.

Na pojedinim delovima snimka na kratko se pojavljuju i scene iz perioda koji provela u Beogradu, dok se oporavljala na Vojnomedicinskoj akademiji.

Prikazala je i trenutke oporavka, dok se mučila u invalidskim kolicima, pokušavajući da ustane dok su joj noge umotane zavojima.

Na snimu je prvi put objavila i ožiljke nakon stravičnih povreda, koji joj sada prekrivaju veliki deo nogu.

Kako navodi "Dejli star", bomba je aktivirana sa daljine, jer ni Stojanović ni Gonazles nisu videli nikoga blizu automobila u vreme eksplozije.

Nakon nesreće Stojanović i Ocac su se i venčali.