Izraelski pilot
Printscreen/Youtube
Izraelski pilot

Printscreen/Youtube

Izraelski pilot, Foto: Printscreen/Youtube

 

* Izrael je više puta bombardovao avionima i dronovima teritoriju Sirije i Iraka

* Dovođenjem S-300 i Pancir-S1 izraelske snage su morale da obustave vazdušne avionske napade

* Od tada iranske i položaje Hezbolaha gađaju uglavnom dronovima

Izraelska vojska se sprema za potencijalni napad iranskih snaga iz Sirije, izjavio je u utorak Radio izraelske vojske, a prenosi "I24 News".

Pozivajući se na neimenovane izvore, Radio izraelske vojske saopštio je da Izraelske odbrambene snage (IDF) spremaju protivvazdušnu odbranu za potencijalni raketni napad krstarećim raketama od strane iranskih snaga koje su trenutno prisutne u Siriji.

Narod im pomogao sa više od 200.000 dolara! Umesto da leči obolelog sina otac potrošio pare na prostitutke, alkohol i skup provod!

AUTOR: Alo.rs/Telegraf/T.Đ DATUM I VREME: 24.10.2019. 13:10 - 24.10.2019. 15:36 Dečak koji je bolovao od neuromišićne bolesti, umro je prošle nedelje nakon što je njegov otac ukrao prikupljeni novac za lečenje i potrošio ga na zabave. Osuđeni otac, Foto: Printscreen * Dečaku je dijagnostikovana spinalna mišićna atrofija kada je imao sedam meseci BILA SA NJIM I KADA SU BOMBE PADALE!

Izveštaj je posebno naglasio da se Izrael fokusirao na krstareće rakete kratkog leta koje se teže otkrivaju i udara bespilotnih letelica - za razliku od balističkih raketa visokog dometa koje je lakše presresti.

Pročitajte još:

Štaviše, rekli su da je ova navodna iranska raketna pretnja posledica napada Izraela na njihove snage unutar Iraka i Sirije. Iran tek treba da se osveti za niz napada koje su izraelske snage pokrenule u iračkoj provinciji Salahadin i sirijskim pokrajinama Damask i Deir ez Zor.

Međutim, Hezbollah se osvetio IDF-u nakon napada na njihov medijski centar u južnom predgrađu Bejruta u septembru. Od tada izraelska vojska nije bila aktivna unutar Sirije i Iraka, zbog čega su mnogi verovali da ruske oružane snage igraju ulogu u sprečavanju ovih napada.

BONUS VIDEO: STIGAO VOZ IZ KINE! Spektakularna scena na Novom Beogradu!