BRITANSKI NOVINAR POKOPAO MAKRONA ZBOG IZJAVE O BOSNI I HERCEGOVINI Previše se družio sa Kolindom Grabar Kitarović! Otud ona teorija o tempiranoj bombi!

Priča o teroristima

Kolinda Grabar Kitarović
Kolinda Grabar Kitarović, Foto: AP/Darko Bandić

 * Tim Džuda, politički analitičar u britanskom Ekonomistu kaže da ne bi bio iznenađen da je o BiH kao "temiranoj bombi" došla od predsednice Kolinde Grabar-Kitarović

* Džuda je rekao da su mnogo veći problem teroristi koji se vraćaju u Francusku

* Makron bi bio potpuno u pravu da je rekao da je Bosna problem zbog toga što je disfunkcionalna država i da se zato mora napraviti više da bi se učinila funkcionalnom

Tim Džuda, politički analitičar u britanskom Ekonomistu, izjavio je da ne bi bio iznenađen da je o BiH kao "temiranoj bombi" došla od predsednice Kolinde Grabar-Kitarović, a ne od francuskog predsednika Emanuela Makrona.

Džuda je u izjavi za zagrebačku N1 tv rekao da su mnogo veći problem teroristi koji se vraćaju u Francusku, gde su se događali teroristički napadi u proteklih nekoliko godina.

MAKRONOVA VIZIJA DOVEŠĆE DO PODELE EU NA DVA DELA Na "staru Evropu" koja želi da se pokaže jačinu kroz vojsku i "mladu" koja je oslonjena isključivo na Sjedinjene Države

"Ne bih bio iznenađen da su ove izjave došle od predsednice Hrvatske, pošto je ono govorila ovakve stvari i ranije, ali se pitam je li predsednik Makron provodio previše vremena s hrvatskom predsednicom. Ove opaske su neobjašnjive jer su jednostavno pogrešne", izjavio je.

Prema njegovim rečima, Makron bi bio potpuno u pravu da je rekao da je Bosna problem zbog toga što je disfunkcionalna država i da se zato mora napraviti više da bi se učinila funkcionalnom.

 

"Ali, govoreći o džihadistima koji se vraćaju u Bosnu, što nije ništa veći problem za Bosnu nego za neku drugu evropsku državu, čini stvar veoma neobičnom", rekao je Džuda.

Dodao je i da je Makron rekao da je problem više u Evropskoj uniji koja mora da sprovede određene reforme da bi bila više politički projekt nego da jednostavno služi kao tržište.

"On kaže da je EU disfunkcionalna s 28 odnosno 27 država, ali da će biti jos disfunkcionalnija kad bude imala 32 države", rekao je Džuda.

MARIJA ZAHAROVA PODRŽALA MAKRONOVU IZJAVU Istina je, NATO je na samrti! Ušli su kao i Evropa u krizu identiteta i razvoja!

"NATO UMIRE, EVROPA JE NA RUBU PONORA" Makron izrekao jezive stvari, ne želi da gleda više Amerikance! Poslao je dramatičnu poruku Evropljanima!

MAKRON VRAĆA BEOGRAD U IGRU NA VELIKA VRATA! Matador je sahranio ono što je odavno mrtvo, ali to je odlična vest za Srbiju!

BONUS VIDEO:PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"

 

 

 

 

Povezane vesti

 • Korisnik: smesko
  08/11/2019 - 20:13
  Da voli pite, bila bi Pitarovic.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi