JOŠ JEDNA ŽRTVA TERORISTIČKOG NAPADA Preminuo ranjeni turski državljanin na Novom Zelandu, broj poginulih se povećao na 51!

Teroristički napad na Novom Zelandu je događaj koji je svojom brutalnošću šokirao čitav svet

Teroristički napad, Novi Zeland
Teroristički napad, Novi Zeland, Foto: EPA/AP

Turski državljanin Zekerija Tuiran, koji je bio ranjen u smrtonosnim napadima na dve džamije u novozelandskom gradu Krajstčerč 15. marta, preminuo je, saopštio je danas šef turske diplomatije, Mevlut Kavusoglu. Time je broj žrtava pucnjave porastao na 51.

 

- Na žalost, izgubili smo našeg državljanina, koji je bio u kritičnom stanju posle ranjavanja u bezumnom napadu u Krajstčerču - napisao je Kavusoglu na Tviteru.

Teroristički napad na Novom Zelandu je događaj koji je svojom brutalnošću šokirao čitav svet.

MADURO SE OGLASIO ZAJEDNO SA LOJALNIM GENERALIMA I PORUČIO OVO Vojska mora da se obračuna sa " izdajnicima" i opozicijom i spreči krvoproliće

Podsećamo, da je Brenton Tarant (28) optužen za ubistvo 50 osoba u dve džamije, a više desetina ljudi je u ovom krvavom događaju ranjeno. On je svoj zločin "pravdao" činjenicom da je hteo da zaštiti svoju rasu, a stručnjaci širom sveta kažu da je ovo samo deo globalizacije ekstemističke krajnje desnice.

"PRAVDA NE SME DA BUDE U NJIHOVIM RUKAMA" Albanci odustali od "Velike Albanije"?! Sada imaju novi plan! U njemu se pominju Hrvatska, Srbija, Kosovo...

On je čitav pokolj u džamiji prenosi uživo na Fejsbuku.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi