Vozač crnog Mustanga
Youtube Printscreen
Vozač crnog Mustanga

Youtube Printscreen

Vozač crnog Mustanga, Foto: Youtube Printscreen

Da se ne sme bežati od policije, na teži način je naučio jedan 31-godišnjak iz Kejp Korala u američkoj saveznoj državi Floridi koji je uhapšen nakon što je počeo da beži kada ga je policajka zaustavila zbog prebrze vožnje.

Pročitajte još:

Naime, 10. februara oko 2.22 sata u noći policajka C. Ros uočila je crni Ford Mustang na raskrsnici u ulici Santa Barbara. Kada se upalilo zeleno svetlo na semaforu vozač je dao gas i punom brzinom uz "paljenje guma" se za 180 stepeni okrenuo i nastavio vožnju u suprotnoj traci. Vozio je 60 milja na sat u području gde je ograničenje 45 milja na sat i nije se zaustavio na znak stop.

Policajka ga je zaustavila i objasnila mu zbog čega je to učinila, ali muškarac, koji je identifikovan kao Vinsent Ivan Parlato, nije hteo da prizna šta je učinio.

Preporučujemo i:

Nakon nekoliko minuta prepiranja, policajki je dao vozačku dozvolu, ali je onda pritisnuo gas i pobegao. Iako policija nije mogla da ga locira nekoliko dana, uhapšen je 18. februara u kući u kojoj živi i priveden je.

Završio je u zatvoru, optužen za beg i sabotiranje sprovođenja zakona zbog čega mu preti zatvor. A mogao je da prođe samo s kaznom za brzu vožnju...