PORAĐALA SE GLEDAJUĆI UPUTSTVA SA JUTJUBA Pored tela devojke (26) pronađena mrtva beba, telefon i makaze: Komšije primetile krv iz njenog stana, a onda su zatekli horor!

Indijka i njena beba su preminuli nakon što je ona pokušala da se sama porodi samo pomoću videa sa uputstvima sa Jutjuba.

Trudnica
Trudnica, Foto: Shutterstock, ilustracija

26-godišnja žena je pokušala da se porodi sama u iznajmljenom stanu u nedelju uveče. Nesreća je otkrivena nakon što su komšije uočile krv iz njene sobe i upozorile stanodavca.

On je pronašao preminule ženu i bebe, sa makazama, nožem i koncem u blizini. Veruje se da se neimenovana žena plašila “društvene stigme koja je vezana za neudatu majku”.

Policija je u ponedeljak potvrdila smrt majke i bebe. Tragedija se dogodila na području Bilandpura u Gorakhuru u Indiji, prenosi Hindustan Tajmsu.

“Stanodavac Ravi Upadiaj je otvorio vrata i pronašao ženu i novorođenog dečaka kako leže mrtvi", kaže šef policije Ravi Rai. “

Odmah je obavestio policiju, koja je došla do mesta i poslala tela na obdukciju. Njen pametni telefon otkrio je da je gledala snimke na Jutjubu "kako da se sami porodite“ i druge slične snimke o sigurnom porođaju".

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi