Sara Pejlin
Youtube printscreen

 

Sara Pejlin

Youtube printscreen

Sara Pejlin, Foto: Youtube printscreen

Tod Pejlin, muž bivše guvernerke Aljaske Sare Pejlin, nakon 31 godine braka podneo je zahtev za razvod, piše BBC.

Par se venčao 1988. i zajedno ima petoro dece, a kao razlog razvoda naveo je "veliku nekompatibilnost u temperamentu zbog čega je nemoguće nastaviti zajednički život kao muž i žena".

Neće mi se ovde šetati Vučić po Hrvatskoj. Neće mi biti gost u ovakvim okolnostima. Neće!

AUTOR: Kurir/D.S. DATUM I VREME: 11.09.2019. 08:36 Predsednički izbori, uoči kojih Milanović kampanju vodi uz slogan "Predsednik s karakterom", održaće se krajem godine Aleksandar Vučić, Foto: Predsedništvo Srbije * Kandidat za šefa hrvatske države vikao usred TV emisije * Iz Beograda odgovaraju da mrzi Vučića jer on štiti interese Srbije * Predsednički izbori, uoči kojih Milanović kampanju vodi uz slogan "Predsednik s karakterom", održaće se krajem godine Kandidat za šefa hrvatske države vikao usred TV emisije da, ako nasledi Grabar Kitarović, srpski predsednik neće biti njegov gost.

Tod je zatražio zajedničko starateljstvo nad jednim detetom koje je maloletno, ali detalji o podeli imovine nisu otkriveni. Njeno bogatstvo se procenjuje na 12 miliona dolara.

Iako su vest o njihovom razvodu preneli brojni američki mediji, Sara se zasad nije oglasila.

Pročitajte još:

Podsetimo, Sara Pejlin je bila parodirana u porno filmovima, jer je 2008. godine u svojoj političkoj kampanji bila obožavana isključivo zbog svog seksi izgleda. Sari se nikako nije dopalo što se 2009. godine pojavila na naslovnoj strani "Njuzvika" obučena samo u patike, šorc i džemeper, jer je ta fotografija trebalo da se pojavi u sklopu članka o trčanju, nikako na naslovnici. Sara je rekla da je ta naslovna strana "seksistička" i "nesrećna".

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina