MILANOVIĆ VIKAO USRED EMISIJE Neće mi se ovde šetati Vučić po Hrvatskoj. Neće mi biti gost u ovakvim okolnostima. Neće!

Predsednički izbori, uoči kojih Milanović kampanju vodi uz slogan "Predsednik s karakterom", održaće se krajem godine

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić, Foto: Predsedništvo Srbije

* Kandidat za šefa hrvatske države vikao usred TV emisije 

* Iz Beograda odgovaraju da mrzi Vučića jer on štiti interese Srbije

* Predsednički izbori, uoči kojih Milanović kampanju vodi uz slogan "Predsednik s karakterom", održaće se krajem godine

Kandidat za šefa hrvatske države vikao usred TV emisije da, ako nasledi Grabar Kitarović, srpski predsednik neće biti njegov gost. Iz Beograda odgovaraju da mrzi Vučića jer on štiti interese Srbije.

DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO Zeman prilikom rukovanja sa Vučićem uradio nešto što se ne pamti u diplomatskom protokolu! (VIDEO)

Bivši hrvatski premijer Zoran Milanović poručio je da se predsednik Srbije Aleksandar Vučić neće šetati "lijepom njihovom" ukoliko on bude novi predsednik Hrvatske.

Zoran Milanović
Zoran Milanović, Foto: Tanjug

Milanović, inače predsednički kandidat opozicione SDP, kazao je da će, nasledi li Kolindu Grabar Kitarović (HDZ), sa srpskim vlastima sarađivati tek koliko bude morao.

Devojčicu (11) iz Crne Gore prebacili na Kosovo, pa je udali! Niko ne zna šta je sa njom!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 10.09.2019. 10:50 Užas! Priština, Albanci, Kosovo , Foto: Tanjug Upravi crnogorske policije prijavljen je još jedan slučaj prisilnog maloletnickog braka, kada je jedna jedanaestogodišnja devojcica iz Crne Gore udata na Kosovu. "Policiji je prijavljen slučaj devojčice od 11 godina kojoj je ugovoren brak.

Predsednički izbori, uoči kojih Milanović kampanju vodi uz slogan "Predsednik s karakterom", održaće se krajem godine.

- Taj režim u Beogradu je režim s kojim ću raditi koliko budem morao raditi. Ali neće mi se ovde šetati Vučić po Hrvatskoj. Neće mi biti gost u ovakvim okolnostima. Neće! - vikao je Milanović u emisiji "Nedeljom u dva" na HRT. Nije želeo da odgovori šta je preduslov da predsednik Srbije dođe u Zagreb.

Hrvatska, Zagreb
Zagreb, Foto: Tanjug/ foto HINA/ Admir Buljuba

Hrvatska politika, kako za medije ocenjuje ministar odbrane Aleksandar Vulin, prema Srbiji se vodi kao posledica nečiste savesti i dubokih kompleksa.

- Zato i nema razlike između vlasti i opozicije kad je u pitanju odnos prema Srbima i Srbiji. Vučić vodi odgovornu politiku očuvanja mira na Balkanu, ali i odbrane interesa Srbije, zato ga u Hrvatskoj toliko i mrze. Milanović je imao priliku da bude poražen kad je pokušavao da naškodi Srbiji i kad je morao da se povuče pred stavovima Vučića. Zato i ne može da sakrije koliko je u njemu zavisti i frustracije - konstatuje Vulin.

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić kaže da je nastup Milanovića slika sadašnje Hrvatske:

- Oni se takmiče u mržnji prema Srbiji. Niko ne može da određuje gde će predsednik Srbije ići - kazao je za medije srpski šef diplomatije.

Ivica Dačić
Ivica Dačić, Foto: Tanjug

Podsetimo, ovo je samo još jedna u nizu provokacija iz Hrvatske, koja je pre nekoliko dana delegaciji Vojske Srbije zabranila ulaz u tu državu.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

 • Korisnik: branka met
  11/09/2019 - 13:03
  Gosn. Milanoviću! Nije vama ćaća ostavio državu, pa da pretite kako Vučić neće VAMA ŠETATI Hrvatskom. Hrvatska je dobila državnost milošću Karađorđevića, a antifašizam na prolivenoj krvi srba, vaših bivših sugrađana, koje ste u zahvalnost tome isterali iz njihove rođene kuće. Ne urličete, jer decbelima se ne postaje predsednik u pristojim demoktatskim državama. Urlikanje i lupanje šakom o sto je manir nedemokrata, histerika, nevaspitanih ljudi, ljudi sa nedostatkom argumenata...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi