Učenici
Printscreen/Youtube
Učenici

Printscreen/Youtube

Učenici, Foto: Printscreen/Youtube

 

* Elvija Gonzales uhapšena je 12. oktobra i optužena za nezakonite seksualne odnose sa maloletnicima

* Dvojici učenika srednje škole u Mek Farlandu oduzeti su mobilni telefoni 11. oktobra nakon što su se pojavile sumnje

* Dok su školski službenici sprovodili istragu nad dvojicom učenika, jedan zaposleni primetio je da jedan od tinejdžera ima SMS poruku od Elvije

Tinejdžer je vlastima rekao da je u pitanju Elvija Gonzales i da su njih dvoje često imali seks od sastanka krajem avgusta.
Odmah je poslata na odsustvo i kontaktirana je policija.

Aron Resendez, upravnik Mek Farlanda dao je zvaničnu izjavu da je u pitanju njegova snajka. Nastavnica iz Kalifornije je privedena zbog seksa sa učenikom kome je slala seksualno eksplicitni sadržaj o tome kako ne može da "diše" bez njega.

Elvija Gonzales je uhapšena i optužena za nezakonite seksualne odnose i kontaktirala je maloletnike sa namerom da imaju seks.

Pročitajte još:

Sudski dokumenti dobijeni od KGET-a govore da su dvojici učenika iz srednje škole u ​​Mek Farlandu oduzeti telefoni, 11. oktobra, nakon što su počele sumnje. U tekstu, Elvija je navodno pitala tinejdžera da li želi da doručkuje sa njom.

Procurila informacija - Izraelska vojska dignuta na noge! Oglasile se sirene! Biće napadnuti! (VIDEO)

AUTOR: Alo/I24 News/V.M. DATUM I VREME: 24.10.2019. 17:45 Opšta uzbuna. Izraelski pilot, Foto: Printscreen/Youtube * Izrael je više puta bombardovao avionima i dronovima teritoriju Sirije i Iraka * Dovođenjem S-300 i Pancir-S1 izraelske snage su morale da obustave vazdušne avionske napade * Od tada iranske i položaje Hezbolaha gađaju uglavnom dronovima Izraelska vojska se sprema za potencijalni napad iranskih snaga iz Sirije, izjavio je u utorak Radio izraelske vojske, a prenosi "I24 News".

Na upit, učenik je identifikovao Elviju kao Gonzales i dozvolio direktoru da pregleda njegove SMS poruke. Nastavnica je odmah poslata na prinudno odsustvo i kontaktirana je policija, prenosi ABC.

Na pitanje policije, student je rekao vlastima da su on i nastavnica započeli razgovore krajem avgusta, nakon što mu je ponudila da ga podučava. Njih dvoje su razmenili telefonske brojeve i brzo stupili u vezu, a Gonzalesova je izjavila da je učenicima slala slike u grudima.

Upravo je otkrio šta NATO neće, a verovatno i ne sme da učini

AUTOR: Alo/Agencije/V.M. DATUM I VREME: 24.10.2019. 15:58 - 24.10.2019. 16:09 U toku je dvodnevni sastanak.

U tekstu, Gonzalezova je navodno rekla učeniku "Ne mogu da dišem bez tebe" i "Samo sam tvoja", prema sudskim dokumentima. Aron Resendez, direktor u školi Mek Farland, objavio je saopštenje u kome je izjavio da "žali" povodom izveštaja o hapšenju nastavnice.

Kasnije je otkrio da je žena u vezi sa njim i saznalo se da je Gonzalez Resendezova snajka.

BONUS VIDEO: STIGAO VOZ IZ KINE! Spektakularna scena na Novom Beogradu!