ALBANAC BRUTALNO UBIO SVOJU ĆERKU! Policija pronašla STRAVIČNU scenu na zadnjem sedištu kola! Razlog za ovo ZVERSTVO je užasan!

Sabrina Lekaj (20) pronađena je mrtva na prednjem sedištu "mercedes benza" u Adelejdu u nedelju pola sata pre ponoći, a kola su bila udaljena samo 250 metara od njihovog doma.

Albanac ubio ćerku, Foto: facebook.com

* Albanac ubio ćerku

* Policija pronašla jezivu scenu u kolima

* Ubio je iz neverovatnog razloga

Lepa i talentovana albanska devojka iz Australije pronađena je mrtva pored teško ranjenog oca Petrita u njegovim kolima kolima u nedelju uveče.

NESTALA MARIJA (16) KOD VALJEVA! Roditelji MOLE za pomoć, a komšije otkrile da joj se prošle godine dogodila jedna BIZARNA stvar! (FOTO)

Pre smrti poslala je srceparajuću poruku prijateljici, u kojoj joj je napisala da je voli. Studentkinja medicine prethodne noći je bila u gradu sa prijateljima, kojima je navodno rekla kako se plaši da će se posvađati sa ocem kada se vrati kući.

Sabrina je poslala i poruku najboljoj prijateljici Kat Valstar, u kojoj je napisala da je "voli i da će joj pisati kada stigne kući".

Nekoliko sati kasnije njeno telo izvučeno je iz auta, zajedno sa njenim ocem Petritom Lekajem (49), koji je imao ozbiljne povrede abdomena i prebačen je u bolnicu. 

On je optužen za ubistvo i trebalo bi da se pojavi na saslušanju u petak. Prem svedočenju Sabrininih drugarica, ona je bila jako uplašena kako će njen otac reagovati jer je ostala do kasno u gradu. Navodi se da je Sabrina od 100 bodova na testiranju u školi osvojila 99,35.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi