Amber Gajer, policajka, ubistvo
Printscreen youtube
Amber Gajer, policajka, ubistvo

Printscreen youtube

Amber Gajer, policajka, ubistvo, Foto: Printscreen youtube

* Policajka Amber Gajer osuđena na 10 godina robije zbog ubistva svog komšije koji je sedeo u svom stanu i jeo sladoled

* Amber se na sudu branila da je bila premorena i da je zamenila njegov stan za svoj

* Sudu je objasnila, da je zatekla otključana vrata i kad je videla muškarca pucala u njega i ubila ga

Policajka Amber Gajer iz Dalasa osuđena je na 10 godina robije jer je ubila svog komšiju Afroamerikanca Bothama Džeana, dok je mirno sedeo u svojoj dnevnoj sobi i jeo sladoled.

Amber se pred sudijom pravdala da je slučajno komšijin stan zamenila za svoj i da je bila uverena da je u pitanju lopov. Ona je dodala da je kobne večeri stigla kući iscrpljena posle prekovremenog rada i da je naišla na otključana vrata stana, odmah je izvadila pištolj i pucala. Pogodila je žrtvu pravo u srce.

Amber Gajer, policajka, ubistvo

Printscreen youtube

Amber Gajer, policajka, ubistvo, Foto: Printscreen youtube

 

Kada je shvatila da je u pitanju njen komšija, a ne provalnik odmah je pozvala Hitnu pomoć i operateru preko telefona 20 puta ponovila: "Mislila sam da je to moja kuća."

Tarife na robu ugasiće 13.000 radnih mesta! Zaposleni i trgovci u strahu za sopstvenu egzistenciju!

AUTOR: Tanjug/D.S. DATUM I VREME: 04.10.2019. 16:04 Tarife će umanjiti prodaju evro, evri, novac, Foto: Alo!/ Dejan Briza Nove američke tarife od 25 odsto na italijanski sir, francusko vino, škotski viski, britanske biskvite, španske masline i hiljade drugih evropskih prehrambenih proizvoda, prouzrokovaće veće cene uoči praznične sezone i ugroziće radna mesta u SAD, ocenjuju američke trgovinske grupacije.

 

Amber je ubrzo je izbačena iz službe.

 

U sredu je na teksaškom sudu proglašena krivom za ubistvo. Iako je tužilac tražio kaznu zatvora od 28 godina,a pretila joj je i doživotna robija, ipak je osuđena na 10 godina.

Ispred suda okupili su se bili demonstranti koji su tražili veću kaznu. Posle izrečene presude u sudnici se bivšoj policajki Amber obratio brat ubijenog muškarca:

PROČITAJTE JOŠ:

 

" Ako vam je stvarno žao, ja vam opraštam... Znam da ako odete Bogu i zamolite ga, i on će vam oprostiti. Ja vas volim. Govorim samo u svoje ime. Neću reći da želim da umrete i istrunete kao što je moj brat. Lično, želim vam samo najbolje. Nisam to mislio reći pred svojom porodicom i nikome, ali ja nisam želeo da odete u zatvor", rekao je i zaplakao.

 

Onda je zamolio sudiju da zagrli ubicu.

Žena mu je potrčala u zagrljaj i dugo su ostali u njemu. Čuli su se samo jecaji. Oboje su plakali, a ljudi u sudnici bili su šokirani i dirnuti.

"Ovo je bilo neverovatno i iscelujuće delo oprosta koje je toliko retko u današnjem društvu", rekao je advokat.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari