DOŽIVEO VELIKU TRAUMU NA MOZGU I KRVARENJE Otac monstrum krvnički pretukao tek rođenog sina, jer ga je probudio njegov plač!

Užas!

Beba Bebe
Beba Bebe, Foto: Shutterstock

Doktori su bili šokirani povredama koje je dečak imao.

Muškarac iz američke savezne države Juta, priznao je da je nasmrt pretukao svog sina, jer ga je nerviralo što dečak plače, prenosi Dejli Mejl.

 

Metju Danijel Grejvs (24) iz Jute je uhapšen pre 17 meseci, zbog brutalnog ubistva svog sina Brejdana. On je izjasnio krivim za ovo teško ubistvo, koje je šokiralo Ameriku.

U zamenu da prizna krivicu, tužioci su se složili da bude osuđen na kaznu od 25 godina, uz mogućnost da možda i zauvek ostane u zatvoru.

Brejdanov plač i alarm su probudili njegovog oca oko 6:30 časova, 7. septembra 2017. godine. Grejvs je priznao da je iz frustracije udarao dete i da mu je stavio cuclu u usta.

Kasnije tog jutra, Grejvs je poveo bebu sa sobom, kada je svog starijeg sina odveo u vrtić.

Tokom putovanja, primetio je da dečak ne diše i odmah je pozvao svoju baku, jer nije znao šta da radi. Baka mu je rekla da odmah zove hitnu pomoć.

Dečak je prvo odveden u Dom zdravlja, a onda je helikopterom prebačen u Osnovnu dečju bolnicu.

Doktori su rekli da je dečak imao brojne povrede, da imao veliku traumu na mozgu i krvarenje.

Policija je kasnije objavila da je Grejvs sebe jednom prilikom nazvao čudovištem.

- Metju je prokomentarisao da je čudovište, da je izgubio svaku nada u život i da će izgubiti sve - navodi se u izjavi. Ocu ubici će presuda biti izrečena 5. marta.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi