Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast
Shutterstock, ilustracija
Par, muvanje, flert, veza, ljubav, romansa, seks, strast, Foto: Shutterstock, ilustracija

Četrdesetsedmogodišnji vozač autobusa otkrio je da je žigosan kao "pedofil" i "uznemiravan" u svom domu u severnom Velsu pošto se zaljubio u 16-godišnju kćerku svog prijatelja.

Endi je oženjen sa Bet Telford, koja sada ima 19, tri godine i vratili su se u njegov rodni grad u okviru emisije "Ljubav ne zna za godine".

Par se upoznao preko Betine majke i započeo vezu kada je ona napunila 16, a Endi imao 44 godine – ali su im se životi izvrnuli naglavačke kada se saznalo za njihovu ljubav.

Bet je sada otuđena od svoje nezadovoljne majke, ali par, koji se venčao u novembru 2016. godine, očajnički želi da se vrati kući.

- To su bili tamni dani. Učinili su da se osećam kao da sam neka vrsta životinje, jer izlazim sa mlađom devojkom – kaže on.

- Ne. Ja izlazim sa mlađom devojkom, jer me je ta devojka pitala da izađem sa njom, a to je za mene privilegija i čast – dodaje on.

Par se venčao na maloj ceremoniji u severnom Velsu i ima dva sina.

- Uvek sam želela da imam porodicu. Videla sam Endija kao savršenog čoveka za tako nešto – navodi Bet.

Pročitajte još:

- Godine mi ne smetaju, nikada nisu. Ne vidim ga kao starca ili oca, ništa slično – tvrdi ona.

Oni su otišli iz rodnog Velsa pre dve godine, ali žele da se vrate za trajno – iako ne misle da će to biti lako.

- Četrdeset godina živim u Velsu, mama mi je tamo, baka – kaže Endi.

- Teško je kada nisi tamo gde su ti uspomene i porodica. To me ubija iznutra sve vreme – dodaje on.

- Najbolji način da opišem svoj brak jeste da smo najbolji prijatelji. Šta mi se dopada kod Bet? Pa, kao svaki muškarac, pronalazim da je lepa, spolja i iznutra, sve mi se sviđa. Mislim da ona u meni vidi sigurnost. A možda sam i zgodan – duhovito objašnjava on.