Na mestu zločina nisu nađene čaure
Masanori Jošida/ALO
Zlostavljanje, silovanje, nasilje

Shutterstock

Pokusao da napastvuje suprugu od kolege, pa ostao bez ponosa, Foto: Shutterstock

Suvit Tipjanta (39) ostao je bez penisa nakon što se mrtav pijan skinuo i ušao u sobu svog prijatelja sa namerom da mu spava sa ženom. Kako prenose tajlandski mediji, ovom bizarnom incidentu prethodila je pijanka supruga Permsaka Petraserta (50), Suvita i još jednog čoveka.

Permsak je nakon posla pozvao dvojicu kolega kod sebe kući na piće, a kako su u jednom trenutku ostali bez alkohola, Permsak i treći muškarac su otišli u prodavnicu. Suvit je iskoristio priliku i ušao u spavaću sobu u kojoj je spavala Permsakova supruga, sa namerom da je obljubi.

Srećom, muž se brzo vratio kući i zatekao kolegu sa spuštenim pantalonama, dok mu je supruga u panici vrištala i trčala po kući. Istog trenutka je zgrabio nož i odsekao Suvitu penis koji je potom bacio u žbunje.

Na lice mesta ubrzo su stigle ekipe Hitne pomoći i policija, koje su povređenog muškarca prevezli u bolnicu. Policajci su uzaludno pokušavali da pronađu odsečenu muškost u žbunju, ali bezuspešno, te se sumnja da je neki pas lutalica verovatno odneo "plen".

Komentari (1)

Ciga

26.07.2018 16:20

Tako se to radi...odma i na brzinu.a on sad nek razmislja kako ce dalje u zivotu.