Policija, ubistvo, ulica, masakr
Shutterstock, ilustracija
Policija, ubistvo, ulica, masakr

Shutterstock, ilustracija

Policija, Foto: Shutterstock, ilustracija

Majkl Bigar, star 45 godina, patio je od neizlečivog kožnog oboljenja. Kako je bolest sve napredovala, tako su bolovi postajali sve nesnosniji, a Majkl je u januaru ove godine odlučio da oduzme sebi život. Došao je automobilom do ograde brodskog kanala u Mančesteru i skočio u vodu. Vatrogasci i policija brzo su stigli na mesto tragedije i uspeli da ga izvuku iz vode, ali Majkl je kasnije preminuo u bolnici. Obdukcija je pokazala da je smrt nastupila zbog jakog udarca u glavu i davljenja.

PROČITAJ JOŠ:

Pre nego što je sebi oduzeo život, Majk je poslao svojoj supruzi poruku u kojoj je moli da pazi na njihovu dvogodišnju ćerku Arijanu, da joj kaže da je tata voli i da se postara da nikada ne zaboravi ko je bio.

- Vi ste moj svet, pazi na nju - napisao je.

Njegova žena Kalista, izjavila je da je Majkla videla poslednji put u četvrtak, kod kuće, kada se požalio da je umoran. Zbog toga se vratio u krevet, pošto te nedelje nije bio u stanju da ide na posao.

- Kada sam primetila da se nešto čudno dešava, počela sam da zovem i da šaljem poruke, ali odgovora nije bilo. On nije bio samo moj muž, on je bio i moj najbolji prijatelj. Volim ga i strašno mi nedostaje. Bio je divan otac. Svima će mnogo nedostajati - rekla je Kalista.

Jedan očevidac je rekao da je prolazio mostom neposredno pre nesrećnog događaja i da je ugledao čoveka koji se parkirao pored. Bio je ubeđen da mu se automobil pokvario.

- Nakon toga sam primetio da čovek ide ka ogradi i već u sledećem trenutku je skočio sa mosta - objašnjava ovaj čovek.

BONUS VIDEO: