Mlada u venčanici
Printscreen
Mlada u venčanici

Printscreen

Mlada u venčanici Dzesika Guedes, Foto: Printscreen

 

* Džesika Guedes, po zanimanju medicinska sestra, bila je u šestom mesecu trudnoće i izgledala je dobro iako nije znala šta se zbiva u njenom organizmu

* Njena porodica je prvo pomislila da je imala tremu zbog svog venčanja koje je trebalo da se obavi u Sao Paulu, u Brazilu

* Ona je patila od preeklampsije i umrla je od moždanog udara pre nego što je stigla do oltara


Flavio Gonkalvez ostao je samohrani otac detetu koje je rođeno carskim rezom. Trudna mlada umrla je od moždanog udara nekoliko minuta pre nego što je stigla do oltara, ostavljajući mladoženju samohranog oca svojoj novorođenoj ćerki koja je rođena hitnim carskim rezom.

Medicinska sestra Džesika Guedes (30) bila je u šestom mesecu trudnoće i naizgled zdrava kada je počela da se oseća loše dok je bila u limuzini na putu prema crkvi u Sao Paulu.

Pročitajte još:

U početku je njena porodica mislila da ima tremu zbog ceremonije venčanja nakon što se požalila da oseća vrtoglavicu od bolova u vratu. Nisu znali da žrtva pati od preeklampsije (komplikacija trudnoće koju karakterišu visok pritisak, otoci i belančevine u mokraći) koja joj je uskoro oduzela mladi život i mogućnost da uživa u ulozi majke i upozna svoje dete.

Lekari su je proglasili mrtvom, nedugo nakon dolaska u bolnicu. Njen verenik, vatrogasac poručnik Flavio Gonkalvez (31), koji je već čekao kod oltara, bio je iznenađen kašnjenjem. Ali kad je stigla rođaka, pojurila je i molila za pomoć nakon što je mlada ostala u nesvesti.

U intervjuu brazilskom časopisu "Crescer", mladoženja je rekao: "Brinuo sam se jer sam je čekao kod oltara i trebalo joj je mnogo vremena da dođe. Njena rođaka je potrčala po tepihu i rekla mi da se Džesika onesvestila.

- Otvorio sam vrata automobila i ona je ležala, ali je bila svesna da razgovara sa mnom. Rekao sam joj: "Dušo, ovde sam".

- Odgovorila je da je sve u redu, ali da je imala jake bolove u vratu. U tom trenutku sam postao spasilac, kao što sam sedam godina u vatrogasnoj službi.

Obojica pali u otvoreno more, mlađi (11) nije prodisao! Tajkun osumnjičen za ubistvo (FOTO)

AUTOR: Los Angeles Times, Marin Independent Journal, USA today/ Alo.rs/ DATUM I VREME: 17.09.2019. 18:02 Uhapšen u nedelju u svojoj vili Havijer Burilo Askaraga, Foto: Printscreen Jedan od najbogatijih ljudi u Meksiku uhapšen je zbog sumnje da je ubio svog 11-sina dok su krstarili brodom u Zalivu San Franciska.

- Izvadio sam je iz limuzine, pružio prvu pomoć i zatražio pomoć mojih prijatelja vatrogasca koji su bili tu kao gosti.

Džesika je potom odvedena u državno porodilište u centru Sao Paula. Međutim, zbog složenosti slučaja, ona je prebačena u privatno porodilište Pro Matre Paulista.

Pročitajte još:

Prema medicinskom izveštaju, majka je imala moždani udar, zbog preeklampsije i unutrašnjeg krvarenja, što je značilo da su hirurzi bili prinuđeni da uklone matericu.

S obzirom na težinu slučaja, medicinski tim je obavio hitni carski rez kako bi spasio život bebe koja je imala 29 nedelja, a mlada mama, koja je proglašena mrtvom, preminula je nakon operacije.

Devojčica izvršila samoubistvo! Nastavnik joj učinio jezivu stvar pred decom, a potom izbacio iz učionice!

AUTOR: Alo/Blic/V.M. DATUM I VREME: 15.09.2019. 20:10 - 15.09.2019. 20:20 Nastavnik na meti besnih roditelja. Đaci, škola, Foto: Shutterstock * Četrnaestogodišnja učenica u Keniji izvršila je samoubistvo * Nastavnik je posramio pred razredom zato što je prvi put dobila menstruaciju i isprljala haljinu * Više od 200 roditelja protestovalo je ispred škole u Kabijangeku ove nedelje, osuđujući nastavnikovo postupanje Njena smrt je izazvala proteste poslanica u parlamentu i rasplamsala debatu o "sramotnom krvarenju" i dostupnosti odgovarajućih higijenskih proizvoda.

Beba Sofija je rođena sa težinom od 930 grama i dužinom od 34 centimetara i nalazi se na neonatalnom odeljenju intenzivne nege. Verovatno će biti u bolnici najmanje dva meseca.

Rođaka žrtve je izjavila: - Džesika je bila na prenatalnoj nezi, nije imala povišen krvni pritisak tokom trudnoće i bila je zdrava, imala je fizičke aktivnosti i jela je dobro.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!