Džefri Epstajn
Tanjug/AP
Džefri Epstajn

Tanjug/AP

Džefri Epstajn, Foto: Tanjug/AP

 

* Džefri Epstajn je organizovao razvratne žurke

* Bio je blizak prijatelj Bila Klintona i Donalda Trampa

* Postoji mogućnost da je ubijen

Autopsijom tela finansijera Džefrija Epstajna, koji se navodno ubio u zatvoru u Njujorku gde je čekao na optužnicu zbog seksualne trgovine maloletnicama, pokazala je da je on pretrpeo više preloma u vratu, čime je produbljena misterija koja okružuje njegovu smrt, piše "Vašington post" pozivajući se na dva izvora upoznata sa slučajem.

Među kostima u njegovom vratu koja je polomljena je i podjezična kost, koja je kod muškaraca blizu Adamove jabučice. Takvi prelomi mogu se pojaviti kod osobe koja se obesila, posebno ako je starija, kažu forenzički eksperti, ali su uobičajeniji kod žrtava ubistva davljenjem.

Pročitajte još:

Džonatan Arden, predsednik američkog Nacionalnog udruženja medicinskih mrtvozornika, rekao je da se podjezična kost može slomiti u mnogim okolnostima, ali da je uobičajenija kod ubistava davljenjem nego samoubilačkog vešanja.

Suncobran poleteo neverovatnom brzinom! Dve žene pokosio, direktno u glavu, a onda se dečaku ZABIO pravo u GRUDI! (VIDEO)

AUTOR: Alo/Srbija Danas/V.M. DATUM I VREME: 13.08.2019. 22:20 Stravična scena! Horor na plaži, Foto: Printscreen/Youtube Na plaži Gold Harbor u Glosteru dogodila se nesvakidašnja nesreća. Dečaku (13) se suncobran nošen vetrom zabio u levo rame i za dlaku promašio srce. UZNEMIRUJUĆI FOTO Radikalni islamisti odsekli glave dvojici vojnika!

On je istakao da takvo otkriće zahteva detaljniju istragu, koja bi uključila analizu lokacije čvora, koliko je taj čvor bio uzak i da li je telo pretrpelo značajan pad tokom vešanja. Arden je rekao da su važne i godine preminulog. Podjezična kost počinje kao tri male kosti sa vezama poput zglobova, ali u srednjem dobu se ukrućuje u oblik slova "U" koji se može lakše slomiti.

- Ako je, hipotetički, slomljena podjezična kost, to bi uopšteno otvorilo pitanja o davljenju, ali to nije definitivno niti isključuje samoubistvo vešanjem – rekao je Arden.

Ovo su prvi detalji rezultata autopsije Epstajna, koji je umro u subotu rano ujutro, nakon što su ga stražari pronašli obešenog u njegovoj ćeliji zatvora na Menhetnu. Pokušaji da se oživi bili su bezuspešni.

Državni tužilac Vilijam P. Bar, čije odeljenje prati ustanovu Biroa zatvora u kojem je bio Epstajn, rekao je da njegova smrt "očigledno samoubistvo". Zvaničnici američkog Ministarstva pravde, međutim, nisu komentarisali rezultate autopsije.

Putin jednim gestom pokazao koliko je moćan! Svi su u neverici posmatrali ruskog predsednika! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/N.M. DATUM I VREME: 14.08.2019. 14:16 Predsednik Rusije se upoznao sa budućim balerinama, decom koja su izabrana za upis na Akademiju koreografije u Sevastopolju. Vladimir Putin, Foto: Youtube printscreen Povod za ovu posetu bilo je otvaranje Međunarodnog festivala opere i baleta u antičkom Hersonesu, kao i otvaranje nove zgrade Akademije, koja se nalazi u blizini teatra.

Glavni mrtvozornik Njujorka Barbara Sempson obavila je autopsiju Epstajnovog tela u nedelju, ali još se čeka na zvanični uzrok smrti. Kancelarija Sempsonove nije komentarisala povrede na Epstajnovom vratu otkrivene autopsijom.

Ovo su poslednji u nizu bizarnih detalja koji okružuju smrt milijardera pedofila, što je do sada pokrenulo niz teorija zavere o tome kako je on umro pod federalnom nadležnošću. Čak se i američki predsednik Donald Tramp priključio spekulisanju, navodeći da je Epstajn – koga žrtve optužuju da ih je primoravao na seks sa njegovim moćnim i slavnim prijateljima – možda ubijen kako bi ga ućutkali.

Petorica muškaraca silovala tinejdžerku (19) u osmom mesecu trudnoće! Dečko nije uspeo da je odbrani od monstruma, pa se ubio!

AUTOR: Alo.rs/N.M. DATUM I VREME: 14.08.2019. 13:27 Žena, koja potiče iz najniže indijske kaste, napadnuta je dok je bila sa svojim dečkom. Zlostavljanje, silovanje, nasilje, Foto: Shutterstock Trudna tinejdžerka (19) doživela je pobačaj nakonšto su je silovala petorica muškaraca u gradu Bansvara u zapadnoj Indiji.

Poslednje otkriće dolazi nakon izveštaja da su stražari Korektivnog centra Metropoliten, u kojem je bio Epstajn, prekršili protokol i nisu ga nadgledali kako je trebalo. Stražari navodno nisu proveravali Epstajna nekoliko sati pre nego što je pronađen mrtav.

NATO lovac se zaleteo na Šojguov avion, u repu mu se stvorila DVA SUHOJA! Držali PRST NA OBARAČU (VIDEO)

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 14.08.2019. 08:08 Lovci NATO približili su se avionu u kojem je bio ruski ministar odbrane Sergej Šojgu iznad Baltičkog mora, kako bi identifikovali letelicu, rekao je zvaničnik NATO za TASS. Suhoj, Foto: screenshoot/Youtube "Lovci iz sastava baltičke misije vazdušnog patroliranja NATO poslati su da identifikuju avion koji je leteo blizu vazdušnog prostora NATO saveznika", rekao je on.

Ljudi upoznati sa autopsijom rekli su da je kancelarija Sempsonove tražila dodatne informacije o Epstajnovom stanju u satima pre njegove smrti, što bi moglo uključiti video snimak hodnika u kojem je njegova ćelija. Takav snimak bi pokazao da li je neko ulazio u njegovu ćeliju u noći kad je umro. Rezultati toksikološke analize pokazali bi da li je u njegovom telu bilo neobičnih supstanci, a verovatno će se ispitati i stražari i zatvorenici blizu Epstajnove ćelije.

BONUS VIDEO: Žene su otkidale za njim, a njegove hitove i dalje obožavate! Evo kako on to danas radi!

 

Komentari (1)

Pera

15.08.2019 09:40

Po svemu sudeći, ovoga puta Klinton je poslušao savet Haradinaja - kako se rešiti svedoka!!!