Baka Baba baka koja plače Žena tužna žena
Profimedia
Baka Baba baka koja plače Žena tužna žena

Profimedia

Baka Baba baka koja plače Žena tužna žena, Foto: Profimedia

Za njenu misiju saznalo se kada su komšije slučajno u njenom stanu našle skoro mumificiranog dedu, kako leži na sofi u dnevnoj sobi

Za njenu misiju saznalo se kada su komšije slučajno u njenom stanu našle skoro mumificiranog dedu, kako leži na sofi u dnevnoj sobi.

Bivše kolege ove bake, inače fizijatra u penziji, rekle su da nikada nije imala psihičkih problema, ali da je nedavno postala zavisna od TV emisije "Borba čula", koju krive za njenu fiks ideju da magijom može da oživi svog muža, koji je preminuo u aprilu.

Pošto je povredio nogu, pa niko nije očekivao da će umreti, baka je to iskoristila da porodicu i prijatelje zavara da je i dalje živ, a za to vreme se nadala da će on to ponovo postati.

Pročitajte još:

Njen suprug je takođe bio izuzetno poštovan lekar u gradu, dugi niz godina, a da je umro se otkrilo kada je baka, zbog poplave, pustila komšije da uđu u njen stan.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=105&v=NrM6zYWvjFg

Iako su i do tad osećali neprijatan miris koji je iz njega dopirao, frapirali su se kada su u dnevnoj sobi, na dvosedu, zatekli leš svog cenjenog komšije.

Ne računajući taj "detalj", stan je bio čist i lepo sređen.

Tagovi