Boris Džonson
Tanjug/AP
Boris Džonson

Tanjug/AP

Boris Džonson, Foto: Tanjug/AP

On na Tviteru nije štedeo reči kada je kritikovao Džonsona, koga je nazavao "prekomerno promovisanom gumenom patkom za kupanje"

"Nećeš se zaj...ti sa budućnošću moje dece. Nećeš uništiti slobode za koje se moj deda borio i koje je branio u dva svetska rata. Ođ...i, ti prekomerno promovisana gumena patkice za kupanje. Britanija je revoltirana zbog tebe i tvoje male bande masturbirajućih funkcionera", napisao je glumac na Tviteru.

PROČITAJ JOŠ:

Tvit Hjua Granta izazvao je brojna reagovanja.

"Hju Grant. Najbolji premijer koga nikada nismo imali", prokomentarisao je jedan korisnik Tvitera.

Velika Britanija

Tanjug/AP

Velika Britanija, Foto: Tanjug/AP

Pored velikog broja pozitivnih komentara, mogli su se naći i negativni.

Jedan korisnik napisao da su se i njegovi preci borili u ratovima, ali ne za Evropu kojom rukovodi "mafija sa sedištem u Briselu".

Prognoza za naredne dane je užasna! Prvo ćemo se kuvati, a onda nas čeka još veće mučenje!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 29.08.2019. 15:12 Prema vremenskoj prognozi RHMZ-a, danas nas na teritoriji Srbije očekuje pravi letnji dan. Foto: Tanjug/Zoran Zestic * Prema prognozama meteorologa, pravo tropsko vreme zadržaće se do kraja ove nedelje * Od sledeće sledi nagli pad temperature * Biće svežije za 7 do 10 stepeni Celzijusa, sa mestimičnim pljuskovima i grmljavinom, a ponegde je moguća i nepogoda Četvrtak nam donosi sunčano i toplo vreme uz jugoistočni slab i umeren vetar.

Britanska kraljica Elizabeta Druga odobrila je sredu plan Džonsona da suspenduje rad parlamenta na mesec dana, čime se poslanicima skraćuje vreme da blokiraju Bregzit bez sporazuma.

Kritičari i opozicija to vide kao protivustavan potez i pokušaj državnog udara.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

lili

30.08.2019 13:32

djonson pravi sranje