NOVA ŠEFICA EU KOMISIJE URSULA FON DER LAJEN NATO se sjajno dokazao kao zaštitnik slobode! To je najmoćnija odbrambena alijansa na svetu

Govor povodom 30. godina od pada Berlinskog zida

Ursula fon der Lajen
Ursula fon der Lajen, Foto: Profimedia

* Nova predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je danas da se NATO dokazao kao zaštitnik slobode

* Fon der Lajen tokom svog govora povodom 30. godišnjice pada Berlinskog zida nije pominjala Makronove izjave

* Istakla i da je NATO "najmoćnija odbrambena alijansa na svetu

Nova predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je danas da se NATO dokazao kao zaštitnik slobode nakon što je francuski predsednik Emanuel Makron rekao da je ta alijansa doživela "moždanu smrt".

KO JE URSULA FON DER LAJEN TREĆA NAJMOĆNIJA VLADARKA EVROPE Zovu je naslednicom Angele Merkel, nemačka vojska je mrzi, a biće i šefica NATO pakta! Ona će vladati od Atalntika do ruske granice!

AP navodi da Fon der Lajen tokom svog govora povodom 30. godišnjice pada Berlinskog zida nije pominjala Makronove izjave, ali da je rekla da se, uprkos nedavnim previranjima, "NATO sjajno dokazao kao zaštitnik slobode".

URSULA FON DER LEJEN KANDIDAT ZA ŠEFA KOMISIJE PORUČILA Ove uslove država mora da ispuni da bi bila članica EU, a onda sledi bogata NAGRADA!

Ona je, kako prenosi portal Politiko, istakla i da je NATO "najmoćnija odbrambena alijansa na svetu".

Makron je u interjvuu za "Ekonomist" u četvrtak rekao da je NATO na samrti, a da se Evropa nalazi na ivici ponora.

On je upozorio evropske članice NATO da više ne mogu da se oslone na SAD, odnosno da se od Amerike više ne može očekivati da će stati u odbranu zemalja članica Alijanse.

HRVATSKI POSLANIK ŠOKIRAO SVE NA GLASANJU ZA URSULU Napisao BRUTALNU poruku novoj šefici EU zbog koje je Brisel na nogama

KAKO JE NEMAČKA ARMIJA PROGURALA MERKELOVU URSULU ZA ŠEFA EVROPSKE KOMISIJE! Kad je imenovana usledilo je OPŠTE slavlje u Bundesveru! Samo se čula jedna reč: " KONAČNO"

ODLUČUJUĆI SASTANAK Nova vladarka Evrope je prijatelj predsednika Vučića, ali postoji RAZLOG zbog kog se nećemo obradovati!

BONUS VIDEO:PREDSEDNIK VUČIĆ ZA ALO.RS "Nema više nikakvih garancija! Nemojte da kukate što se naoružavamo!"

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi