NA JASTUKU NAĐENI TRAGOVI KRVI Natalija (34) nestala pre dva dana! Nije se javljala dečku na telefon, a onda joj je mobilni proradio na kratko! Sestra ima samo jednu molbu!

Natalijina sestra zamolila je sve na Fejsbuku da je ne zovu na mobilni jer joj to može iscrpeti bateriju.

Natalija Kristofer
Natalija Kristofer, Foto: Facebook printscreen

Astrofizičarka Natalija Kristofer (34) nestala je u ponedeljak kada je otišla na trčanje na grčkom ostrvu Ikarija. Nestanak je prijavio njen partner, a posle više od 24 sata nakon nestanka njen telefon se misteriozno upalio. Policija ispituje i da li se noć pre nestanka posvađala sa dečkom.

Kristofer, koja je rođena u Londonu, ali sa dečkom živi na Kipru, nije se vratila sa trčanja u ponedeljak.

Lokalni mediji prenose da je njen telefon zvonio juče, dok stotine spasilaca pretražuje taj deo.

Njen dečko je rekao kako mu se Natalija prvi put javila na telefon dok je bila na trčanju, ali kada je pozvao drugi put, nije odgovarala na poziv. Nakon toga je njen nestanak prijavio policiji.

On je ispričao medijima kako mu je rekla da trči ka brdu u stenovitom delu i obećala mu je da će biti pažljiva.

Natalijina sestra zamolila je sve na Fejsbuku da je ne zovu na mobilni jer joj to može iscrpeti bateriju.

SAM UŠETAO U STANICU?! Predao se mladić koji je pretukao bivšeg košarkaša Partizana! Komšije otkrile krvave detalje napada!

- Policija koristi njen telefon kako bi je locirala - dodala je ona.

Grčki mediji objavili su danas da policija ispituje tragove krvi koji su pronađeni na njenom jastuku u hotelskoj sobi, dok njen parnter tvrdi da su oni nastali jer je noć pre nestanka krvarila iz nosa.

Rigorozne kontrole u Srbiji, Crnoj Gori i Grčkoj! Na udaru svi koji naprave ove KOBNE GREŠKE!

Budući da je turistička sezona u jeku i da putevima prolazi veliki broj automobila srpski policajci posebno proveravaju da li pričate mobilnim telefonom, kao i da li su putnici vezani na zadnjem sedištu, a sa posebnom pažnjom se proverava da li su deca smeštena u dečja sedišta i vezana na zakonom propisan način.

Međutim, jedna sobarica tvrdi da je čula glasove iz njihove sobe, i pretpostavlja da se par svađao. Kako je rekla, sumnja i da su spavali u odvojenim krevetima.

- Čula sam glasove koji su dopirali iz njihove sobe. Kada sam ušla unutra, videla sam čaršav na kauču, zbog čega mislim da nisu spavali zajedno - rekla je Teodori Teodorakis.

NAJNOVIJI DETALJ OTKRIVA DA LI JE ZORAN UBIO JELENU Evo šta je pokazao Marjanovićev DNK! Srbija je na ovo čekala TRI GODINE!

Oni koji ih poznaju kažu da su skladan i zaljubljen par, koji do sada nije imao nikakvih problema.

Policija nastavlja istragu.

Bonus video

Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi