Naručivao devojčice za 5.000 dolara, pa spavao sa njima DOK SU U NESVESTI!

Nedeljnik; D.K. | vesti 2019-02-03 19:14:33 2019-02-03 19:14:33

El Čapov saradnik poznat i kao "Komadre Maria" često je slao El Čapu fotografije devojčica koje bi on posle "naručivao".

Shutterstock, ilustracija

Najpoznatiji narkobos Hoakin El Čapo Guzman seksualno je iskorišćavao trinaestogodišnje devojčice, sve pod izgovorom da su njegovi "vitamini", tvrde svedoci na suđenju vođi kartela Sinaloa.

PROČITAJ JOŠ:

Jedan svedok rekao je istražiteljima da je 2007. godine pomagao Guzmanu da "nabavi devojčice", stavljajući im u pića "prašak" pre nego što bi Guzman imao seks sa njima.

Prethodni dani na sudu protekli su u svedočenju o El Čapovim likvidacijama svojih rivala i surovom mučenju i načinu na kojima se svetio "izdajnicima", kao i o tome da je podmićivao najviši vrh meksičkih vlasti, pa i samog predsednika države.

Kako CNN piše, u sudskim dokumentima do kojih su mediji došli, svedoci detaljno opisuju kako je zloupotrebljavao maloletnice. Ovaj 61-godišnji meksički kralj droge često je spavao sa trinaestogodišnjakinjama u nesvesnom stanju. Jedan svedok rekao je istražiteljima da je 2007. godine pomagao Guzmanu da "nabavi devojčice", stavljajući im u pića "prašak" pre nego što bi Guzman imao seks sa njima.

PREPORUČUJEMO:

Isti taj svedok kaže i da je El Čapov saradnik poznat i kao "Komadre Maria" često slao El Čapu fotografije devojčica koje bi on posle "naručivao". Za oko 5.000 dolara, devojčicu po njegovom izboru doveli bi mu na jedan od njegovih rančeva u meksičkoj saveznoj državi Sinaloa.

El Čapo, naravno, negira sve te navode.

- Takve lažne tvrdnje opasne su po mog klijenta i nepouzdane da bi uopšte mogle da se koriste na sudu. Tužno je i da je taj materijal javno objavljen pre nego što je porota započela s raspravom - poručio je u saopštenju Eduardo Balazero, jedan od El Čapovih advokata.

Optužnica protiv El Čapa sadrži deset tačaka, među kojima su udruživanje u kontinuiranom zločinačom poduhvatu, zaveru za pranje novca od narkotika, međunarodno krijumčarenje kokaina, heroina, marihuane i ostalih droga, kao i krijumčarenje oružja. On se, naravno, izjasnio kao "nisam kriv".

Expand player
Pogledajte više