Vladimir Putin
Tanjug/AP
Vladimir Putin

Tanjug/AP

Vladimir Putin, Foto: Tanjug/AP

List je objavio kopiju Hantsmanovog pisma datiranog 5. avgusta.

Ostavka će stupiti na snagu početkom oktobra, da bi bilo dovoljno vremena da se imenuje i potvrdi naslednik, napisao je Hantsman.

PROČITAJ JOŠ:

Diplomata je dodao da je prethodno obavestio predsednika Trampa i državnog sekretara Majka Pompea da on i njegova porodica žele da se vrate u Sjedinjene Američke Države nakon dve godine službe „kako bi se ponovo povezali sa našom rastućom porodicom i sa obavezama kod kuće“.

Donald Tramp

Tanjug/AP

Donald Tramp, Foto: Tanjug/AP

Hantsman je istakao da Sjedinjene Američke Države moraju da nastave da smatraju Rusiju odgovornom za njeno „preteće ponašanje“ prema Vašingtonu i njegovim saveznicima.

Lazanski u jutarnjem progovorio o izdaji Krajine! U studiju nastao MUK, a onda pomenuo emotivnu vezu SVIMA ZNANOG SRPSKOG POLITIČARA i Kolinde...

AUTOR: Alo.rs/N.M./D.N. DATUM I VREME: 06.08.2019. 12:01 - 06.08.2019. 14:05 Novi ambasador Srbije u Rusiji i vojno-politički analitičar Miroslav Lazanski bio je gost emisije Novo jutro na TV Pink kod voditelja Predraga Sarape. Miroslav Lazanski, Foto: Printscreen Tema emisije bila je zločinačka akcija "Oluja" i besramno slavljenje etničkog čišćenja u Hrvatskoj.

Hantsman (59) je bio ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Rusiji od 3. oktobra 2017. godine.

On je prethodno bio ambasador u Kini i u Singapuru, a takođe je radio kao zamenik trgovinskog predstavnika i kao guverner države Juta.

BONUS VIDEO: