Titim Noraphanpiphat
Instagram printscreen
Titim Noraphanpiphat

Instagram printscreen

Titim Noraphanpiphat, Foto: Instagram printscreen

Bilo joj je samo 25 godina. Obavljena je autopsija i policija sumnja na veoma nasilnu smrt, kao i da je devojka pre ubistva silovana.

Pročitajte još:

Naime, muškarac je nosio Titim, stavio ju na pod u liftu i otišao.

Policiji je rekao da je manekenku sreo na događaju na kojemu su oboje radili. Nosio ju je kod sebe kući jer je bila previše pijana da bi mu rekla adresu na kojoj živi.

Kako kaže muškarac, kojem se nije javno objavio identitet, Titim se onesvestila, a on ju je stavio u svoj krevet da odmori i nazvao njene prijatelje da dođu i pokupe je.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 

Објава коју дели Thitim Noraphanpiphat (@lunlabelle.thitim) дана 12. Сеп 2019. у 10:01 PDT

"Neću pobeći jer sam nevin. Možda se volim šaliti, ali ja sam džentlmen. Nisam joj ništa učinio", rekao je muškarac kojeg je policija naposletku pustila.

Trenutno se čekaju dalji rezultati istrage.

Devojčica (12) rodila bebu, ocu (20) preti zatvor! Lekari u šoku, ne pamte ovakav slučaj! (FOTO/ VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 20.09.2019. 17:56 - 20.09.2019. 19:42 Osoblje bolnice kaže da je porođaj protekao bez komplikacija. Devojčica, Foto: Youtube printscreen * Devojčica (12) iz Ukrajine rodila bebu * Otac je njen osam godina stariji "dečko" * Porodila se na deponiji Devojčica (12) romskog porekla iz Ukrajine rodila je bebu koju je napravio njen osam godina stariji "momak".

Titim je ove godine bila svrstana u top 40 Plejbojevih zečica na Tajlandu. Na društvenoj mreži ju je pratilo 75.000 ljudi, koji su se zaprepastili njenom preranom smrću.

Bonus video

Poplava u Kraljice Marije