SUZE KOJE SU NAJAVILE KRVAVI MASAKR U ŠRI LANCI Na Veliki petak " Sveta Marija" je proplakala, dva dana kasnije crkvom je tekla krv (VIDEO)

Suze i smrt

Sveta Marija
Sveta Marija, Foto: Printscreen Facebook

 

Dva dana posle krvavog pokolja, koji su izveli islamisti širom glavnog grada Šri Lanke, na društvenim mrežama osvanuo je neobičan snimak, koji je zabeležio jedan za sada još uvek nepoznat fenomen, da kip device Marije plače.

Snimak je prema određenim informacijama načinjen baš na veliki petak po gregorijanskom kalendaru i to u crkvi koja je bila meta napada dva dana posle. Telefonski snimci su zabeležili suze koje teku sa kipa.

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDE:

Pojava " Marijinih suza" u istoriji nije retka pojava, a o ovom fenomenu postoji veliki broj svedočenja, posebno zadnjih par godina.

 

Na žalost iza takvih zabeleženih pojava sledili su neki tragični događaji.

Preliminarni rezultati istrage pokazuju da su samoubilački napadi na crkve i hotele za Uskrs na izvedeni kao odmazda za napad na džamije na Novom Zelandu, rekao je juče ministar odbrane Šri Lanke.

 

On je tada izneo podatak da su prema podacima kojima oni raspolažu za napad odgovorne dve lokalne islamističke organizacije.

 

 

 

 

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi