Merilin Monro
Profimedia.rs
Merilin Monro

Profimedia.rs

Merilin Monro, Foto: Profimedia.rs

U memoarima piše o mnogim zanimljivim trenucima iz života, a osvrnuo se i na divu Merilin Monro.

Pročitajte još:

Ruso tvrdi da ona nije umrla od predoziranja, kako je potvrdila i obdukcija, već da ju je ubio Robert Kenedi, brat ubijenog američkog predsednika Džona Kenedija.

Ruso kaže da je Merilin bila najbolja ljubavnica i da je htela svima da udovolji. Navodno, sa njom je imao seksualnu aferu kada je imao 16 godina, a ona 33. Samo tri dana pre njene smrti, Ruso se slikao sa glumicom, a iza kamere je bio mafijaški bos Sem Gjancana.

Preporučujemo i ovo:

"Mafija je želela da uhvati Kenedijeve u trojci sa Merilin kako bi ucenili predsednika. Cilj im je bio da ga time ucene kako bi pokrenuo invaziju na Kubu, jer bi se na taj način kontrola nad kockarnicama vratila mafiji", kaže Ruso.

Ipak, plan se nikada nije ostvario jer se predsednik nikada nije pojavio u odmaralištu gde je trebalo da se nađu.

On tvrdi da iza Meriline smrti stoji Robert Kenedi.

Robert Kenedi, Ted Kenedi, Džon Kenedi

profimedia

Robert Kenedi, Ted Kenedi, Džon Kenedi, Foto: profimedia

"To je morao biti Robert. Niko drugi je ne bi ubio. Mafija to ne bi učinila. Svidela im se. Bila je ona devojka kojoj date nekoliko tableta, par pića i ona će se otići sa svakim", rekao je Ruso. Glumac je siguran da je Robert hteo da zataška ljubavnu i seksualnu aferu s Džonom Kenedijem.

"Čovek poznat kao 'Doktor' poznati je ubica, ubrizgao joj je vazduh u venu. Umrla je od embolije, ali je mrtvozorniku izgledalo poput predoziranja drogom", kaže.

"Merilin je saznala za akciju i zapretila mafijašima da će ih prijaviti medijima. Robert Kenedi je tada isplanirao njeno ubistvo", zaključio je glumac.