Hapšenje  ilustracija
EPA
Hapšenje  ilustracija

EPA

Hapšenje ilustracija, Foto: EPA

Kristofer Puente (34) optužen je za seksualno zlostavljanje trogodišnje devojčice u kupatilu Mek Donaldsa u Čikagu. Prestravljena devojčica vikala je "tata, tata" tokom navodnog napada.

Puente (34) se danas prvi put pojavio na sudu optužen da je seksualno napao trogodišnju devojčicu dok je njen otac bio u drugoj sobi, rekli su tužioci.

Navodi se da se napad dogodio u čikaškoj filijali lanca brze hrane, dok je prestravljeni roditelj bio u drugoj prostoriji sa svojim bratom, koji je imao nesreću u restoranu.

Na saslušanju je rečeno kako su devojčici bila prekrivena usta - pre nego što ju je otac izvukao. Snimci bezbednosnih kamera Puentea prosleđeni su javnosti, a kasnije ga je policija privela zbog sumnje da je povezan sa napadom. Službenici su ga prepoznali po snimcima sa nadzornih kamera.

Kaže se da je optuženi istražiteljima priznao da ju je stavio u krilo, seksualno je napao i prekrio joj usta da bi zaustavio poziv u pomoć. Njen otac tada je pokušao da otvori zaključanu kabinu nakon što je čuo ćerkine pozive pre nego što ju je povukao za noge ispod vrata, izveštava CBS Čikago.

Navodno, napadač je tada pobegao.

"Bio je paranoičan i gledao je oko sebe dok je izlazio iz kupatila jer je znao šta je uradio ", rekli su na sudu.

Puente je bio osuđivan više puta između 2006. i 2016. godine, uglavnom zbog krađa, prema sudskim dokumentima. On bi trebalo da se vrati na sud 10. marta i biće mu određen pritvor, bez kaucije.