ISPOVEST PROSTITUTKE (29) TERA SUZE NA OČI "Majka me je prodala kad sam imala 12 godina! Moju najbolju drugaricu (14) su ubili, samleli i poslužili na tacni!"

Tajn Jejts (29) iz Blekpula, u Engleskoj, imala je samo 12 godina kada ju je majka narkomanka za 250 funti prodala sredovečnom muškarcu za seks u ozloglašenoj "Paki" ulici".

Prostitutka, seks, prostitucija
Prostitutka, seks, prostitucija, Foto: Shutterstock, ilustracija

- Moja majka je bila drugačija od drugih. Bila je zavisna od heroina i bila je prostitutka. Imala je problema u životu, ali živeti s njom bilo je uzbudljivo. Delovalo je opasno. Divila sam joj se. Bila mi je mama i volela sam je - priča Tajn u dokumentarnom filmu na britanskom Kanalu 5, posvećenom nestanku učenice Čarlin Dauns, s kojom se Tajn družila pre nego što je ubijena.

Čarlin je nestala u novembru 2003, kada je imala 14 godina. Dva radnika restorana brze hrane optužena su za njeno ubistvo u maju 2007, ali nisu osuđeni. Tužilaštvo je tvrdilo da je telo žrtve isečeno, samleveno i ubačeno u kebab, dok su joj kosti smrvili i pomešali s masom za fugovanje pločica.

Nakon što se 2008. odustalo od obnovljenog suđenja, roditelji su počeli da gube nadu da će ikada saznati istinu.

Nesrećna Tajn, Čarlinina prijateljica, ispričala je kako je odvedena niz ozloglašenu ulicu, samo nekoliko metara od čuvene pešačke zone Zlatne milje, u senci Kule Blekpul.

LICE POGNUTO, STOPALA POPLAVELA Stao na kiosk da poruči hranu, radnica se prenerazila od pogleda na mesto suvozača! Odmah pozvala policiju (FOTO)

- Jednoga dana prišao nam je muškarac na ulici. Rekao je da želi mene, a ne nju i da će joj platiti mnogo više. Sećam se da me je mama odvela niz ulicu. Nosila sam školsku torbu i uniformu. Rekla mi je da će sve biti u redu i da je sve to deo života. Verovala sam joj - kaže ona.

Posle toga su je ošišali i dali novčanicu od deset funti.

- Osećala sam se kao bogatašica. Zvuči tako tužno i patetično, ali to mi se desilo. Ubrzo posle toga upoznala sam Čarlin Dauns - otkriva ona.

Prostitutka, seks, prostitucija
Prostitutka, seks, prostitucija, Foto: Shutterstock, ilustracija

Devojčice su poticale iz veoma različitih porodica. Čarlin je bila iz siromašne radničke porodice, koja se doselila u "Las Vegas" severa u potrazi za boljim životom. Tajn je bila unuka uglednih političara, koji su usvojili njenu majku.

Devojčice su se brzo sprijateljile. Gluvarile su po restoranima i tržnim centirma u potrazi za avanturama i malo-pomalo počele da prodaju telo u zamenu za brzu hranu i džeparac.

- Od deteta koje traži uzbuđenje postala sam objekat koji su različite grupe muškaraca seksualno iskorišćavale - kaže Tajn.

PUTNICI U NEVERICI! Muškarac se nakon dugog čekanja u avionu našalio, a onda je STJUARDESA POBESNELA I IZBACILA GA!

- Kada sam čula da je Čarlin nestala, u početku nisam mnogo brinula. Bila je neoubzdana i sve je bilo moguće. Iskreno sam verovala da će se pojaviti pre ili kasnije, ali dani su se pretvorili u nedelje, nedelje u mesece i evo - prošlo je već 16 godina, a od nje nema ni traga ni glasa.

- Muči me to što verovatno poznajem njene ubice - kaže Tajn.

SA 14 GODINA KREĆU U SMRT! Od prljavog novca je kupio kartu i otišao u drugi grad, kada se vratio cela porodica i komšiluk su ga dočekali KAO HEROJA! (VIDEO)

- Radile smo iste stvari sa istim ljudima u isto vreme. Kada pogledam u oči nekoga od muškaraca koji tumaraju ulicama vrebajući devojčice, pitam se da li je neko od njih bio poslednje lice koje je videla - kaže ona.

- Desilo joj se nešto užasno, a moglo je i meni da se desi.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi