Stjuardesa, avion, unutrašnjost aviona
EPA/Fernando Bizzera Jr
Stjuardesa, avion, unutrašnjost aviona

EPA/Fernando Bizzera Jr

Stjuardesa, avion, unutrašnjost aviona, Foto: EPA/Fernando Bizzera Jr

Piter Uzelac i njegova supruga, doživeli su pravu neprijatnost tokom leta na relaciji Sakramento - Teksas, pošto je jedan putnik izbačen zbog šale koja je zasmetala stjuardu. Naime, pošto su nekoliko sati kasnili sa poletanjem zbog punjenja goriva stjuardese i stjuardi su izneli posluženje u vidu vode za putnike, kada je muškarac čije ime nije navedeno, prokomenarisao kako bi bilo bolje da su im dali votku umesto vode.

PROČITAJ JOŠ:

- Rekao je nešto poput "Trebali su da nam posluže votku zato što smo ovoliko dugo čekali". Tada se pojavila stjuardesa koja je rekla nešto tipa "ne mislim da ste u pravu i ne sviđa mi se vaša šala". Nakon toga, putnik je pokušao da joj objasni kako smo satima zatvoreni u avionu i da je su umorni, na šta je ona rekla da je i osoblje u istom problemu, kao i da je bolje za njega da se navikne na to - rekao je Uzelac, dodajući da su on i ostali putnici ostali u neverici zbog drskosti stjuardese.

Nakon tog poziva, ubrzo je u avion stigla patrola šerifa, koja je zamolila putnika da napusti let. On je prema rečima Uzelca napustio avion, a prema saopštenju iz kancelarije šerifa, protiv njega nije podneta nikakva prijava.

PREPORUČUJEMO:

Iz avio kompanije "Sautvest erlajns" oglasili su se zvaničnim saopštenjem u vezi sa incidentom i tim putem su izrazili svoje žaljenje zbog dešavanja.

-Žao nam je zbog lošeg iskustva koje je naš korisnik imao. Svake godine prevozimo preko 100 miliona putnika, a cilj nam je da pored udobnosti i konfora, našim putnicima ukažemo i gostoljubivost - napisali su oni.