Muslimanka ilustracija
Profimedia
Muslimanka ilustracija

Profimedia

Muslimanka ilustracija, Foto: Profimedia

Skandalozni incident se dogodio u Parizu u subotu uveče, a kuvar je muslimanku nazivao teroristom uz to rekavši da muslimani ne mogu da budu gosti tog restorana.

"Staviću otrov za pacove u vaše jelo ako vi (muslimani) nastavite da dolazite ovde", jasno se čuje na snimku.

Grupa ljudi okupila se danas u znak protesta ispred restorana, a vlasnik je rekao da se kaje zbog svog postupka.

Prema njegovim rečima, situacija je izmakla kontroli zbog nedavnih tenzija oko zabrane nošenja burkinija, kupaćeg kostima koji pokriva celo telo, na francuskim plažama.

On je takodje naveo da je jedan od njegovih prijatelja poginuo u prošlogodišnjim terorističkim napadima u koncertnoj dvorani Bataklan u Parizu, preneo je francuski list Parizijen.

 

Komentari (8)

JECA

28.08.2016 19:33

Bolje on nju na vreme da istera nego da se ona tu u njegovom restoranu raznese,koga zmija jednom ujede taj se i guštera plaši,a u Francuskoj je bar terorizma bilo i previše.Čovek je apsolutno u pravu od katoličke države postali su muslimanska za tili čas.Ne shvatam šta je tu skandalozno?

Veras

28.08.2016 21:43

@JECA - Apsolutno tako,lepo nazad u svoju zemlju,nek idu I goli kako god hoce,ali u mom svetu moraju da se ponasaju po nadim pravilimadoxic

Jasenovac, Cele kula, nabijanje na kolac . . . mi srbi dugu isto

28.08.2016 21:31

Muslimani su onoliko perfidni kada traze svoja prava u hriscanskim zemljama, koliko zverski cudovisni kada ista uskracuju hriscanima u svojim zemljama.To samo lud, glup ili zao ne vidi - oni ne zele mirno resenje.

Lav

29.08.2016 03:33

@Jasenovac, Cele kula, nabijanje na kolac . . . mi srbi dugu isto - Da ti ja odgovorim posto oni traze prava.Ti isti hriscani i to 24 hriscanske zemlje su te 99 BOMBARDOVALI i ubijali neduzan narod M......

Klementina

28.08.2016 22:18

A ona snimala razgovor( u svrhu propagande ) koji olos !! Sve ih treba proterati iz evrope !!

Ana

28.08.2016 22:41

Odvratni su.Pre neki dan je dosla grupa muslimana na plazu.Zene su potpuno obucene,uvijene u marame,sa carapama ulazile u vodu.Jos kad smo videli plisae debele helanke nismo verovali svojim ocima.Poceli su da kaslju i pljuju u vodu,mucnina nam je pripala.A kada se nekolicina nas pokupila slatko i zadovoljno su se smejali.

Lav

29.08.2016 02:46

Da pitam ja vas sto osravljate ovakve komentare.zasto su oni dosli u SMRDLJIVU EVROPU.

milan

29.08.2016 13:56

@Lav - evropa ih vukla za uvo kao i tebe da daješ komentare