Amber Lovik
Facebook

Amber Lovik (21) je bila napadnuta, a jedino sećanje koje ima je ono iz bolnice u kojoj se probudila. Devojka je uživala u proslavi Nove godine sa svojim prijateljima kada ju je nepoznati muškarac udario u lice.

U grupi u kojoj se nalazila je došlo do svađe, a nepoznati muškarac je iskoristio ovu priliku da je udari. Slomljena joj je vilica, imala je fakturu lobanje, dva krvarenja mozga, vensku trombozu i sve kosti u jednom uhu su joj smrskane, nakon udarca šakom.

Pročitajte još:

Zbog neverovatne količine bola koju je osećala lekari su je stavili u indukovanu komu.

- Nisam mogla da se setim šta se dogodilo, ali sam onda videla svoju prijateljicu pored kreveta, a ona je imala ranjenu usnu. Tada sam se setila da sam njeno lice videla prekiveno krvlju - rekla je Amber.

Ona je sa grupom prijatelja šetala ulicom oko tri sata posle ponoći, kada im je prišao muškarac koji im je poželeo sve najbolje u novoj godini. Amber tvrdi da su mu uzvratili lepim željama, ali i da je on razgovor nastavio pričajući o drogama, kada je došlo do svađe između njega i grupe.

Devojka je rekla i da se muškarac vraćao i odlazio neko vreme, a više puta su ga zamolili da se udalji. Izbila je velika svađa i poslednje čega se Amber seća je to da je pokušavala da dođe do tog muškarca.

Muškarac koji joj je naneo teške povrede, Luk Robertson, optužen je prošle nedelje za nanošenje težih fizičkih povreda, ali nije proglašen krivim.

- Ne razumem kako neko može ovo da uradi i ostane slobodan - rekla je devojka.

BONUS VIDEO: Gori automobil na Pupinovom mostu!