UOČI IZRAELSKOG NAPADA NA LIBAN OGLASIO SE LIDER HEZBOLAHA Imamo precizne rakete! Ako nas napadnete moraćete da platite cenu!

Žao mu što nema fabrike raketa

Hezbolah
Hezbolah, Foto: Youtube/Printscreen

* Lider libanskog Hezbolaha Hasan Nasralah 

* Priznao postojanje preciznih raketa

* Uputio nove pretnje Izraelu u slučaju napada

Lider libanskog Hezbolaha Hasan Nasralah izjavio je da ta grupa poseduje rakete s preciznim navođenjem, ali je negirao da, kako tvrdi Izrael, ima fabrike za njihovu proizvodnju u Libanu.

Napeto na granici sa Libanom! Vojne kolone samo pristižu! Sprema se haos! (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/A.M. DATUM I VREME: 31.08.2019. 16:54 Treći put Izrael, vojska, Liban, Foto: Printscreen Twitter Izrael je danas zatvorio severni deo zemlje za civilni vazdušni saobraćaj, a prema granici sa Libanom kreću se kolone vojnih vozila. AUTOR: Alo/Tanjug/V.M. DATUM I VREME: 26.08.2019. 09:01 Najnovija eskalacija nasilja na Bliskom istoku.

 

On je takve tvrdnje Izraela nazvao "lažima" u pokušaju da opravda svoje napade na Liban.

Hezbolah ima pravo da ima takve fabrike, ali "mi nemamo ništa takvo", rekao je Nasralah u govoru pred više stotina pristalica u Bejrutu, prenosi AP.

 

Izraelski mediji objavili su početkom ove nedelje da su izraelski dronovi pogodili fabriku mašina za proizvodnju raketa.

Nasralah je ponovio pretnje Izraelu rekavši da Izrael mora da plati cenu za svoj nedavni napad.

PLAMEN RATA SE ŠIRI?! Bliski istok pred najvećom OPASNOSTI?! Šef diplomatije Libana je rekao šta je imao, a šta će biti, Bog nek im je u pomoći!

KREĆE NOVA KLANICA?! SAMO ŠTO NIJE! Izrael sprema napad! Netanijahu poručio: Zgromićemo Hezbolah i Liban!

NAPADNUT IZRAEL Hitno poleteli izraelski avioni i helikopteri! Napeto na severu zemlje! Izraelske odbrambene snage na NOGAMA!

BONUS VIDEO: Policijski helikopteri nadleću Novi Beograd i Batajnicu

 

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi