Johanesburg policija
EPA/Francis R Malasig
Napad London džamija

Tanjug/AP

Foto: Tanjug/AP

Najmanje jedna osoba je ranjena u pucnjavi u džamiji u Norveškoj, saopštila je danas policija, dodajući da je jedan muškarac uhapšen.

Užasavajuća PRIRODNA KATASTROFA sa dubine od 10 kilometara!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 08.08.2019. 14:53 Očekuju se prve informacije. Foto: printscreen * Snažan zemljotres jačine 6,5 stepeni po Rihterovoj skali * Nema inforamacija o žrtvama * U blizini epicentra udara nalaze se letovališta prepuna srpskih turista, poput Antalije, Bodruma i Marmarisa Snažan zemljoters jačine 6,5 stepeni po Rihterovoj skali pogodio je danas jugozapadni turski grad Denizli, saopštila je Turska opservatorija za zemljotrese.

Osumnjičeni napadač u islamskom centru Al Nur u blizini Osla opisan je kao "mladić belac", dodala je policija, prenosi Rojters.

Drugi detalji o napadu za sada nisu saopšteni.

Šta predstavlja ovaj praznik za muslimane, a šta za Jevreje i hrišćane! Sličnosti su ogromne!

AUTOR: Alo/V.M. DATUM I VREME: 10.08.2019. 18:54 Sutra počinje zvanično jedan od dva najvažnija islamska praznika, Kurban-bajram, koji uz Ramazanski bajram važi za najvažnije u islamu. Muslimani kruže oko Kabe u Meki, Foto: Youtube/Printscreen Kurban-bajram je drugi od dva verska praznika koji proslavljaju muslimani širom sveta. Predstavlja scenu kada je Ibrahim (bibl.

BONUS VIDEO: Vernici strahuju: Ako danas udari grom, to Sveti Ilija isteruje đavola!