Donald Tramp
AP/Evan Vucci
Donald Tramp

AP/Evan Vucci

Donald Tramp, Foto: AP/Evan Vucci

Braun je to rekao otvarajući svetski samit o klimi u San Francisku.

Guverner Kalifornije, demokrata, i bivši gradonačelnik Njujorka Majkl Blumberg održali su konferenciju za novinare prvog dana samita koji delimično predstavlja kritiku Trampove administracije, preneo je AP.

PROČITAJTE JOŠ:

Tramp je prošle godine objavio da se SAD povlače iz Pariskog sporazuma o klimi, a njegova vlada traži i da se poveća emisija metana i da se ukinu strogi kalifornijski standardi za emisiju gasova automobila.

Organizatori samita su naveli da im nije poznato da li bilo ko od američkih federalnih zvaničnika prisustvuje ovom događaju.

Komentari (2)

Цицка

14.09.2018 05:59

Трамп је један од оних ретких до сада, макар се тако чини, од већине који су били на власти који делује природно са природним погледима на све , психопате не воле иоле нормалне , не схватају да је Трамп једини човек који може можда да наведе свет да их поново цене. У сваком случају Срби треба да су увек припремљени за ОНЕ ДРУГЕ .

Цицка

14.09.2018 06:06

Критикују га а исто ће урадити и ако га смене . Проблем је што хоће овог човека да смене пошто пото , а да је у реду што се САД повлачи по том питању из Париског споразуме наравно да није . Трамп ће се можда некада и вратити да потпише тај споразум, ако га убеде да је то заиста исправно , али ови други који би га сменили не би никада .