POLICIJA DOŠLA DO ZASTRAŠUJUĆIH SAZNANJA Dva brata poginula istog dana u 10 minuta razmaka, a nisu bili zajedno!

Dva brata iz Severne Dakote poginula su istog dana u odvojenim sudarima, u razmaku od svega desetak minuta.

Policija na Floridi
Foto: Tanjug/AP

Kajl (43) i Džeremi (47) vozila su “bagije” vraćajući se svojoj farmi blizu Ekelsona u petak uveče, kad je Kajl izgubio kontrolu i upao u močvaru. Kad je Džeremi desetak minuta kasnije stigao na farmu i shvatio da nema Kajla iza njega, vratio se da ga potraži. Upao je u kanal desetak kilometara dalje od mesta na kojem je njegov brat imao udes.

Kajl je proglašen mrtvim na licu mesta, a Džeremi je umro na putu do bolnice. Kako je kasnije utvrdila policija, oba brata su bila u alkoholisanom stanju a nijedan od njih nije nosio kacigu. Teren po kojem su vozili je bio šljunkovit.

Zapucalo se na Kosovu! Policija na nogama, traga se za jednim čovekom!

AUTOR: Indeksonline/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 11.09.2019. 17:26 - 11.09.2019. 18:21 U pucnjavi koja se danas u podne iz vatrenog oružja dogodila u Prištini povređena je jedna osoba, prenosi Indeksonline. Kosovska policija, Foto: AP/Bojan Slavković Portparolka kosovske policije Fljora Ahmeti potvrdila je da je policija u podne intervenisala zbog pucnjave koja se dogodila u Prištini, da je ranjena jedna osoba koja je odmah prebačena na dalju hospitalizaciju.

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi