APSURDNO! Došla je po sina u školu, ali joj nisu dozvolili da ga uzme, onda je počela drama koja i dalje traje

Kako biste vi reagovli u ovoj situaciji?

Žena, tuga, razvod
Foto: Shutterstock/Ilustracija

Darijan Godli sticajem nesrećnih okolnosti u toku prošlogodišnjeg uragana Harvi izgubila je svoj automobil, alli je nastavila da uredno ispunjava svakodneve obaveze i vodi računa o svoje dvoje male dece.

Ona je uspela da izađe na kraj sa nedostatkom prevoznog sredstva, iako je svakodnevno pratila sina do škole, a potom i odlazila po njega, a za ovo „putešestvije“ potrebno joj je 45 minuta u jednom pravcu. Sve do nedavno ovo je funkcionisalo sasvim dobro, dok škola njenog sina nije rešila da promeni pravila.

Naime, uprava škole počela je ovoj majci da pravi problem jer nema automobil i ne dozvoljava joj da bez njega uzima dete iz škole, a kao opravdanje naveli su sigurnost učenika.

Oni su istakli da su imali nekoliko slučajeva kada su deca istrčavala ispred automobila čiji su vozači bili neoprezni i nepažljivi. Veliki broj roditelja žuri da pokupi svoju decu iz škole, pa se parkiraju preko puta i ispred same ustanove, ne obazurući se na pravila i znakove koji to zabranjuju, čime dovode u opasnost đake koji su još uvek nesvesni nedaća koje vrebaju u saobraćaju.

Natalija (34) nestala pre dva dana! Nije se javljala dečku na telefon, a onda joj je mobilni proradio na kratko! Sestra ima samo jednu molbu!

AUTOR: Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 07.08.2019. 15:59 Natalijina sestra zamolila je sve na Fejsbuku da je ne zovu na mobilni jer joj to može iscrpeti bateriju. Natalija Kristofer, Foto: Facebook printscreen Astrofizičarka Natalija Kristofer (34) nestala je u ponedeljak kada je otišla na trčanje na grčkom ostrvu Ikarija.

Škola je navodno morala da nađe način da zaustavi taj problem, pa je roditeljima zabranjeno da se parkiraju na tim mestima, te da ulaze u samu školu i uzimaju decu. Naloženo im je da decu čekaju u automobilima u zoni predviđenoj za to.

Darijan je rekla da ona ne pešači i ne ulazi u školu zato što pokušava da preskoči zaustavljanje na mestu predviđenom za čekanje dece, već da ona jednostavno nema vozilo kojim bi došla.

IVAN JE NAJGORI SERIJSKI UBICA NA SVETU Hrvat imao s*ks sa rođenom sestrom, ubio sedmoro mladih, a ono što je njegova majka uradila je za GAĐENJE! (VIDEO)

- Rekli su mi da ako nemam automobil, ne mogu da puste moje dete van škole. To mi je zvučalo užasno apsurdno. Nisam razumela. Sekretar škole mi je objasnio da moram da sačekam dok svi automobili ne odu, kako bih odvela svog sina kući.

"PRODAVAO SAM DROGU" Uhvatili ga i vezali za stolicu, pa ga naterali da pošalje JEZIVU PORUKU: Njegovo telo je pronađeno kako VISI SA NADVOŽNJAKA! (VIDEO)

To je navodno za dobro sve dece, ali moj sin od toga nema ništa dobro - rekla je ova ogorčena majka, ističići da se nada da će se uskoro problem rešiti. Školi su savetovali da zaposli nekog ko bi pomagao deci da pređe ulicu i usmeravao saobraćaja, ali problem još uvek nije rešen.

BONUS VIDEO: Vernici strahuju: Ako danas udari grom, to Sveti Ilija isteruje đavola!

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi