Eboni
screenshoot
Eboni

screenshoot

Eboni, Foto: screenshoot

Eboni Stivenson (18) iz Oldhema nije ni znala da je trudna kada je otišla da legne 2. decembra 2018. godine. Pala je u komu, a ubrzo je prevezena u bolnicu gde su je porodili, i gde se probudila 6. decembra.

PROČITAJ JOŠ:

Studentkinja navodno nije imala nikakve simptome trudnoće, imala je redovnu menstruaciju i nije bilo jutarnje mučnine, piše "Dejli mejl".

Kako kaže, nije ni znala da je njena beba sakrivena u jednom od dva uterusa, retkom stanju koje pogađa jednu od 3.000 žena.

Eboni

screenshoot

Eboni, Foto: screenshoot

Nakon što je imala nekoliko iznenadnih napada 2. decembra, Eboni su hitno prevezli u bolnicu gde su je uveli u veštačku komu.

Urađeni su testovi i otkriveno je da je trudna. Njenoj majci su rekli da moraju hitno da je porode.

PREPORUČUJEMO:

U ponedeljak, 3. decembra, urađen je hitan carski rez i u 1.32 sata rođena je njena ćerka, samo tri sata nakon prvog napada.

Eboni se iz kome probudila 6. decembra kada je na svoje iznenađenje shvatila da je postala majka.

Nikako nije mogla da shvati šta se dogodilo, ali je ubrzo prihvatila stvari i sada odgaja svoju ćerku Elodi.

- Nisam ni razmišljala o deci, barem ne još narednih 10 godina, i nikada nisam očekivala da ću mlada postati majka. Kada sam se probudila iz kome rekli su mi da sam bila trudna i da sam rodila devojčicu. Bilo je neverovatno kada sam je prvi put videla. Plašila sam se da se neću vezati za ćerku, ali sada mislim da je neverovatna. To je apsolutno čudo, sada ne bih menjala Elodi ni za šta na svetu - rekla je.

Eboni je mislila da joj je samo loše kada je otišla da spava oko 8.30 sati tog dana, ali se ispostavilo da joj je ceo život promenjen preko noći.