baka, hanbila lektor
printscreen youtube
baka, hanbila lektor

printscreen youtube

baka, hanbila lektor, Foto: printscreen youtube

 

* Penzionerka iz Habarovska optužena je da je serijski ubica

* Tokom suđenja saznalo se da je sve žrtve koje je ubila skuvala a zatim hranu podelila deci

* Među žrtvama bila i osmogodišnja devojčica kojoj se osvetila jer je bila glasna i gađala je sladoledom

Penzionerka Sofija Mihajlovna Žukova (80) optužena je za seriju monstruoznih ubistava jer je sve svoje žrtve prvo isekla, a zatim skuvala i njihovo meso servirala deci u komšiluku.

Četiri policajca svirepo ubijena! Napadač upucan (VIDEO)

AUTOR: Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 03.10.2019. 15:33 Upad u policijsku stanicu sa tragičnim krajem Napad, Pariz, Foto: Tanjug/ AP Pariska policija likvidirala je muškarca nakon što je nožem napao zaposlene u policijskoj stanici u centru Pariza i usmrtio četiri policajca. Za sada nisu poznati detalji masakra, ali prema nepotvrđenim informacijama, reč je o policijskom službeniku.

 

Horor priča koja se dogodila Habarovsku i potresla je Rusiju posle saznanja da je Sofijina žrtva bila i osmogodišnja devojčica koju je, prema sopstvenom priznanju, ubila još 2005. jer se previše glasno igrala i gađala je sladoledom.

 

Bivša mesarka i radnica obezbeđenja iz sela Berezovka iz Habarovskog kraja, uhapšena je nakon što je u januaru nestao njen stanar Vasilij Šljahtič (52), a delovi njegovog tela pronađeni u kantama za okolnim kantama za smeće.

 

Policija je pretresom stana osumnjičene pronašla noževe i testere sa tragovima krvi žrtve posle čega je podignuta optužnica za ubistvo. U medijima su se pojavili i navodi da su joj u frižideru otkrili ljudske iznutrice.

Na saslušanju je pored ubistva devojčice priznala i ubistvo svoje drugarice Nine Babenko (83) iz 2013. godine koja je neko vreme odsela kod nje i ubrzo nestala.

 

Komšije staricu znaju pod različitim imenima, pa su je u izjavama za medije i policiju oslovljavali i sa Sonja. Kažu da je imala mušku frizuru i dubok glas i da je često šetala u kamuflažnoj uniformi sa sekirom. Takođe je redovno ubijala mačke, čak i one koje nikome nisu smetale.

 

Komšinica Tatjana za lokalne medije seća se da je starica delila hranu po selu.

"Uvek nam je bilo čudno što je tako namćorasta i neprijateljski raspoložena često nalazila vreme da kuva za decu iz komšiluka. To su uvek bila jela od mesa. Nekad ih je davala i odraslima. Meni i mom mužu je jednom donela holodec (ruska verzija pihtija).

Dobro se toga sećam jer mi je suprug rekao da je bolje da ih ne jedemo jer ko zna od čega su. Ispostavilo se da je u pravu", rekla je Tatjana i dodala da je policija potvrdila da je kuvala sa mesom žrtava.

Iako su ruski mediji penzionerku nazivali kanibalom nije potvrđeno da je i sama jela ljudsko meso. Sofija je udovica od 2005. Muž Ivan, koji je bio vodoinstalater umro je šest meseci pre ubistva devojčice. Imali su tri sina, od koji je jedan preminuo, dok druga dva i dalje žive u oblasti Habarovsk.

BONUS VIDEO: Krvavi pir na Zvezdari!