"Čak i da bombardujemo Rusiju, previše ih je, moramo da se rešimo njihovih beba!" (VIDEO)

Srbija Danas/Alo.rs/M.Č. | vesti 2019-10-05 19:24:41 2019-10-05 19:24:41

Klimatski histeričari i teorije zavere koje propagiraju stvorile su potpuno novi sloj aktivista koji se zalaže za ubijanje beba i jedenje ljudskog mesa kako bi se navodno smanjilo globalno zagrevanje iako se radi o prirodnom procesu kao što je slučaj i sa globalnim hlađenjem, a sve veći broj naučnika osporava da je ljudska aktivnost uopšte mogla da podigne temperaturu na planeti.

printskrin

 

* Skandal se dogodio na skupu Trampove rivalke Aleksandrije Okasio Kortez

* Tramp izjavio da je ona mentalno poremećena

* jedna njena aktivistkinja napravila opšti haos

Nakon što je švedski profesor Magnus Soderlund predložio da se legalizuje jedenje ljudskog mesa kako bi se sprečile klimatske promene nova još ekstremnija ideja eko-ekstremista šokirala je svetsku javnost. Naime, teza da ljudi ne treba da imaju decu, jer je planeta navodno prenaseljena i čovečanstvo izdiše previše ugljen-dioksida dostigla je nove razmere.

 

Amerika mu bacila rukavicu u lice! Na granicu Rusije stižu moćne rakete koje će gledati ka Moskvi!

AUTOR: Tanjug; D.K. DATUM I VREME: 04.10.2019. 07:00 Američki Stejt department odobrio je prodaju vojne opreme Ukrajini, koja uključuje 150 protivtenkovskih raketa i opremu, u vrednosti od 39, 2 miliona dolara. Vladimir Putin, Foto: EPA Kako navodi AP, cilj je da se pomogne Ukrajini u borbi protiv proruskih snaga.

Na skupu kongresmenke Aleksandrije Okasio Kortez, radikalne levičarke koja je nedavno sugerisala da treba zabraniti karfiol, jer je rasističko-kolonijalna biljka, jedna od njenih pristalica javila se za reč i iznela svoj predlog kako da se izborimo sa procesom globalnog otopljavanja.

- Nećemo biti ovde još dugo zbog klimatske krize. Ukidanje fosilnih goriva neće rešiti problem dovoljno brzo, ja mislim da vaš sledeći slogan kampanje mora da bude sledeći: Moramo da jedemo bebe. Nemamo dovoljno vremena. Imamo previše CO2, svi vi znate da ste zagađivači. Drago mi je da podržavate novi "Zeleni dil", ali znate da to nije dovoljno. Ni da bombardujemo Rusiju imamo previše ljudi. Moramo da se rešimo beba - rekla je aktivistkinja iz publike.

Predsednik SAD Donald Tramp koji, inače, veruje da su klimatske promene prirodan proces i da nema neposredne pretnje od ljudskog delovanja prokomentarisao je razgovor Kortezove i eko-aktivistkinje na svom Tviteru.

- AOC (Aleksandra Okasio Kortez) je mentalni slučaj - napsiao je predsednik SAD.

Drago mi je da podržavate novi „Zeleni dil“, ali znate da to nije dovoljno ni da bombardujemo Rusiju imamo previše ljudi. Moramo da se rešimo beba. Pritom je retvitovao status svog sina Donalda Trampa Juniora, koji je ironično napisao "Deluje mi kao prosečan pristalica AOC". Ranije su brojni demokratski zastupnici optužili američkog predsednika za rasizam nakon što je u nizu tvitova napisao kako bi demokratske zastupnice trebalo "vratiti u zemlje iz kojih su došle".

Iako nije spominjao imena, tvit se odnosio na četiri zastupnice koje po prvi put služe u Kongresu i koje su vrlo kritične prema njemu, a među njima je i Okasio-Kortez koja ima portorikanske korene.

PROČITAJTE JOŠ:

 BONUS VIDEO: Helena Gavran ima četiri godine i tumor na mozgu. HITNO POTREBNA POMOĆ!!!

 

Expand player
Pogledajte više