PRONAŠLI TELO DEVOJČICE SA POSEBNIM POTREBAMA Bila je gola i sklupčana, roditelje opsedaju jezive sumnje: Kako je policija nije pronašla ranije? (FOTO)

Obdukcija odložena

Nora Kuorin
Nora Kuorin, Foto: AP

Roditelji devojčice Nore Kuoirin (15) iz Velike Britanije, koja je pronađena mrtva u džungli u Maleziji 10 dana nakon nestanka, još uvek ne znaju uzrok smrti njihove mezimice. Muči ih i to zašto je policiji trebalo toliko vremena da pronađe njeno telo, iako je navodno već jednom pretresla teren na kojem je kasnije pronađena. Pitaju se i da li je ona možda ubijena negde drugde, pa je njeno telo doneto pored vodopada, dok planinar koji je otkrio opisuje u kakvom položaju je našao.

Ima mnogo nejasnoće u slučaju smrti devojčice, koja je nestala 4. avgusta iz smeštaja u kojem je bila sa roditeljima. Njen nestanak prijavili su roditelji, nakon što su zatekli njenu sobu praznu, sa otvorenim prozorom. Nora, koja je dete sa posebnim potrebama, nikada ranije nije imala običaj da odluta, zbog čega njena porodica veruje da je u pitanju nešto strašnije.

Policija u Maleziji saopštila je da je obdukcioni nalaz odložen za najmanje jedan dan i da neće pre četvrtka znati uzrok smrti.

TEŠKO ONOM KO SAD LETUJE U GRČKOJ! Posle požara na Tasosu i Eviji, zemljotres pogodio Krf

Sa druge strane, planinar koji je pronašao njeno telo, rekao je kako je "Nora izgledala kao da je spavala, sa glavom koja se odmarala u rukama".

Kako je rekao, njeno telo bilo je na vidnom mestu, nije bilo sakriveno niti prekriveno nečim.

Nora Kuorin, potraga u džungli
Nora Kuorin, potraga u džungli, Foto: AP

- Iako je izgledala kao da spava, odmah smo znali da je mrtva. Telo nije bilo zavučeno, ali mesto na kojem je pronađena teško je naći - dodao je planinar Šon Jap.

Međutim, ovo je pokrenulo pitanja o nestanku, jer je područje u kojem je pronađena Nora prethodno pregledano i nisu pronađeni nikakvi tragovi, pre nego što je planinar slučajno naleteo na telo.

Rekao je da mu je bilo "pred očima".

Iz vode izvučena Srpkinja!

AUTOR: Alo.rs/I.L. DATUM I VREME: 14.08.2019. 13:49 - 14.08.2019. 14:28 Spasioci odmah reagovali. Plaža, Grčka, Foto: Printskrin Prava drama odigrala se u letovalištu Sarti u Sitoniji kada je 67-ogodišnja žena iz Srbije počela da se davi. Spasioci su odmah reagovali, i ženi je odmah dato veštačko disanje.

Porodica je rekla da je devojčica u trenutku nestanka bila u spavaćici, a pronađena je gola.

Za sada njena garderoba nije pronađena.

Norina majka Meab
Norina majka Meab , Foto: AP

Njeni roditelji Sebastijan i Meab žele da znaju da li su možda kriminalci ubili Noru, pa onda njeno telo ostavili u blizini vodopada.

- Naša devojčica dirnula je ceo svet, želimo da zahvalimo svima na podršci i pomoći, kao i na spasiocima koji su je pronašli. Nora je srce naše porodice. Ona je bila najpouzdanija, najdragocenija devojka i beskrajno je volimo. Surovost načina na koji su nam je oduzeli je nepodnošljiva. Srca su nam slomljena. Uvek ćemo voleti našu Noru - saopštili su.

Nora Kuorin
Nora Kuorin, Foto: AP

Advokat porodice rekao je da oni veruju da će policija ispitati njenu smrt i otkriti da li su u slučaj uključeni i druge osobe.

Porodica ne traži krivičnu istragu, ali čeka rezultate obdukcije kako bi odlučili šta dalje da urade.

BONUS VIDEO: Vernici strahuju: Ako danas udari grom, to Sveti Ilija isteruje đavola!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi