Grand P
Ilustracija
Grand P

Ilustracija

Grand P, Foto: Ilustracija

Musa Sandijana Kaba, popularni pevač iz Gvineje poznatiji kao Grande P, odlučio je da se kandiduje na predsedničkim izborima koji će biti održani 18. oktobra u ovoj zemlji.

Pevač, koji je u zemlji više poznat zbog svog neobičnog izgleda, nego zbog muzičkog talenta, šokirao je svet kandidaturom, ali i odabirom drage, koja bi mogla da postane prva dama Gvineje, u slučaju da pobedi na izborima.

Naime, Grand P je u vezi sa plus size manekenkom iz Obale Slonovače Eudoksi Jao, koja ga je zdušno podržala u kandidaturi.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Le big love ♥️♥️♥️♥️?????

A post shared by EUDOXIE YAO (@eudoxieyao__) on Sep 6, 2020 at 2:08pm PDT

Iako mnogi veruju da je njihova veza tek markentiški trik, oni se ne obaziru na takve komentare već redovno na društvenim mrežama objavljuju zajedničke snimke i fotografije, koje su kod mnogih izazvale čuđenje, a kod nekih i gađenje.

Ipak, kakva god bila reakcija domaće i svetske javnosti, Grand P je službeno objavio da se kandidovao.

- Slušajte me, ja ću biti predsednik. Svi morate da me podržite - rekao je Grand P obraćajući se svojim fanovima na društvenim mrežama.

Neki smatraju da je njegova kandidatura prilično smešna i da Grand P samo želi dobro da nasmeje svoje fanove. Međutim, mnogo je onih koji smatraju kako bi zbog svoje popularnosti mogao da postigne cilj, što bi predstavljalo problem Alfiju Kondeu (82), sadašnjem predsedniku Gvineje, kojem bi ovo bio treći mandat.

Poslednjih nekoliko godina Grand P je stekao popularnost naročito zbog svoje veze s Jao, a postao je poznat i izvan granica Gvineje. Ipak, tamošnji mediji se pitaju hoće li to biti dovoljno da se Konde zabrine. Nagađa se kako je nova ambicija plus size manekenke da postane prva dama Gvineje, te da ga je ona na ovo nagovorila.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Bon dimanche mes loves ♥️❤️ @eudoxieyao_2

A post shared by EUDOXIE YAO (@eudoxieyao__) on Aug 30, 2020 at 10:50am PDT

Pevač inače ima redak genetski poremećaj progeriju - koje karakteriše preuranjeno, prevremeno starenje i kratak životni vek.

- Zlobno nas napadaju zbog naše veze, ali nije nas briga jer smo dokazali da veličina nije bitna - poručio je nedavno zajedno sa svojom odabranicom.

Uprkos brojnim 'hejterima', njih dvoje imaju svoju armiju fanova, koji smatraju da su predivan par.