AKCIJA BANJALUČKE POLICIJE: Uhapešn stari policijski znanac
Foto: Alo/Aloonline.ba

Inače, na snimku koji su objavili mediji, može se videti kako policija presreće automobil, opkoljava ga te hapsi jednu osobu.

Pavić je stari policijski znanac, a hapšen je i krajem maja zbog sumnje da se može dovesti u vezu sa slučajem otmice.

On iza sebe kriminalni dosije i nedavno je hapšen zbog sumnje da je pomagao Nenadu Radinkoviću koji je pritvoren zbog sumnje da je oteo Halida N. od čijeg brata je uzeo 42.000 evra u kripto valuti kao otkupninu. Njemu je stavljeno na teret da je podigao novac koji je Radinković naplatio od žrtvinog brata.

On je osuđivan više puta, a između ostalog mu je 2011. godine u banjalučkom Okružnom sudu izrečena kazna od ukupno 20 godina zatvora zbog više krivičnih dela. Osuđen je na tri i po godine zatvora zbog bijega iz Kazneno-popravnog zatvora Banjaluka i ta  kazna je objedinjena sa ranijom osudom od 18 godina i šest meseci zatvora zbog više teških krivičnih dela, pa mu je izrečena jedinstvena kazna od 20 godina zatvora.

Bonus video:

 

@alo_portal Stanarka zgrade u kojoj je godinama bila zatočena devojčica, otkrila je detalje o zvukovima koji su dolazili iz stana. Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali. Ceo intervju možete pročitati klikom na link u opisu profila 📲 #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #zatocena #fypシ #fyp #srbija ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading