NAJBOLJI VICEVI VLADIMIRA PUTINA! Pogledajte kako predsednik Rusije priča viceve koje retko ko zna! (VIDEO)
Foto: AP Evgenia Novozhenina


Vladimir Putin, moćni lider Rusije, često je prikazivan kao ozbiljan i beskompromisni političar koji voli ekstremne sportove. Međutim, malo ljudi zna da Putin ima i svoju duhovitu stranu, te da rado priča viceve. Nedavno je zabeležen trenutak u kojem je Putin podelio nekoliko viceva, iznenađujući mnoge svojom humorističkom veštinom.

Jedan od viceva koji je Putin podelio glasi: "Znate li onaj o jednom jedinom vojniku u izraelskoj vojsci? A onaj o špijunu koji želi da se preda?" Ovo je samo jedan primer Putinove sklonosti ka humoru, koju retki imaju priliku da vide.

 

 


Ovaj neočekivani potez lidera Rusije jasno pokazuje da iza njegove ozbiljne političke fasade postoji i druga strana - ona koja ume da nasmeje ljude i pokaže da političari takođe mogu biti duhoviti i opušteni.


Iako je poznat po svojoj političkoj moći, Putin je takođe poznat i po svojoj strasti prema ekstremnim sportovima. Ovaj neobični spoj političara i avanturiste često iznenađuje javnost. Putin se često može videti u akciji, bilo da je u pitanju vožnja konjem, ronjenje ili borilačke veštine. Njegova ljubav prema ekstremnim sportovima dodatno doprinosi njegovom kompleksnom i intrigantnom liku.


Još jedna neobična karakteristika Vladimira Putina jeste njegovo pokazivanje tela u javnosti. Njegove fotografije bez majice, na kojima se može videti njegova izuzetna fizička kondicija, često su predmet medijske pažnje. Ovo ponašanje dodatno doprinosi njegovom enigmatičnom imidžu i čini ga jednim od najfascinantnijih političara današnjice.

 

 

(Espreso)

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading