OGLASILA SE POLICIJA O KRAĐI POLA MILIOM KM: Za tešku krađu osumnjičena dva izvršioca
Foto: Alo/Aloonline.ba

Sušić je rekao novinarima da je policija do sada preduzela niz operativnih mera i radnji i da je prikupljeno dosta dokaza vezano za izvršenje navedenog krivičnog dela .

"I u daljem radu pod nadzorom postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Doboju nastavljamo sa preduzimanjem mera i radnji koje bi trebalo da doprinese rasvetljavanju ovog krivičnog dela u potpunosti i lišavanja slobode najmanje dva izvršioca ovog krivičnog dela", izjavio je Sušić, prenosi "Srna".

On je podsetio da je 20. maja u 8.00 časova policiji prijavljeno izvršenje krivičnog dela teške krađe pri čemu je iz vozila privrednog društva otuđena veća količina novca u iznosu više od 500.000 KM.

Bonus video:

 

@alo_portal Stanarka zgrade u kojoj je godinama bila zatočena devojčica, otkrila je detalje o zvukovima koji su dolazili iz stana. Ona je navela da tek sada povezuje krike koje su stanari povremeno čuli i novu ženu koju su povremeno viđali. Ceo intervju možete pročitati klikom na link u opisu profila 📲 #alo #alonovine #alodnevnenovine #aloonline #zatocena #fypシ #fyp #srbija ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading