hrvatska policija
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Zagrebački policajci dovršili su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom zbog sumnje da je 25-godišnjakinji protivpravno oduzeo slobodu.

Postupajući po dojavi, policajci su posumnjali da je počinjeno navedeno krivično delo te su kroz saradnju sa sisačkim policajcima sproveli kriminalističko istraživanje.

"Sprovedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili su da je osumnjičeni 34-godišnjak u utorak, 11. juna na području Orla ponudio prevoz 25-godišnjakinji, te kada je oštećena ušla u njegovo vozilo, s obzirom da ih povezuje određeno poznanstvo, tokom vožnje, osumnjičeni je počeo s pretnjama koje su kod oštećene izazvale strah za vlastiti život", saopštila je policija, prenosi 24sata.hr.

Potom ju je, sumnja se, odvezao u kuću na području Martinske Vesi u kojoj ju je zatočio. Na navedenoj adresi pronašli su je policajci koji su uhapsili osumnjičenog i priveli ga u prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Sumnja se da je osumnjičeni počinio krivično delo kojim je kod oštećene izazvao snažan osećaj straha za njen život.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policijski službenici su osumnjičenog predali pritvorskom nadzorniku dok su poseban izveštaj podneli Opštinskom državnom tužilaštvu u Velikoj Gorici.

Kako nezvanično saznaju 24sata.hr, reč je o muškarcu koji je od ranije dobro poznat policiji.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading